Anett overrasket mannen med en natt i Mikrohyttene: – Vi likte veldig godt den personlige velkomsten!

Anett ville overraske mannen sin Magne med en unik julegave. Hun hadde tidligere brukt YouWish til andre gaver, og valgte å gjøre det denne gangen også.
– Jeg hadde aldri hørt om Mikrohyttene før, men likte bildene og beskrivelsen av hyttene. At prisen for en overnatting var svært hyggelig gjorde jo heller ingen ting.
De prisbelønnede mikrohyttene ligger i ferieparadiset Kragerø, og er et vakkert skue der de ligger spektakulært plassert midt ute i naturen. Her ligger alt til rette for en flott og tradisjonell hytteopplevelse – med det lille ekstra.
Mannen ble veldig glad for gaven og de gledet seg veldig til å oppleve denne turen sammen.
– Vi likte veldig godt den personlige velkomsten og at hytta var gjort klar for oss på forhånd. De hadde også kostet på seg mikrohyttepølser og spekepølsa mikrosnabben og dette lå klart i kjøleskapet, forteller paret.
Etter en natt på hytta var de godt fornøyd med oppholdet og de vil gjerne komme tilbake for å oppleve hytta også om sommeren.
– Utsikten var fantastisk og vi var veldig overrasket over at hytta var så godt vedlikeholdt. Vi kommer garantert tilbake, da til sommeren med fisking og kanopadling på timeplanen, smiler Anett og Magne.

Om opplevelsen:

Mikrohyttene er en unik hytteopplevelse for to i et av Norges mest populære ferieområder. En særs koselig overnattingsopplevelse helt utenom det vanlige!

  • En magisk hytteopplevelse utenom det vanlige
  • Overnatting i mikrohytter med spektakulær plassering i naturen
  • Pakken er for to personer
  • Rengjøring av hytte og sengetøy/håndklær er inkludert
  • Velg mellom en natt i helg/høysesong eller to netter på hverdager i lavsesong (avtales ved booking)

Les mer her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar