Ane-Marte (22) fra Oslo fikk en latterfull kveld med stand up

Stand-up nytes best live – stemningen mellom komikerne og publikum kan ikke sammenlignes med å se et show på TV. Det er en opplevelse som passer for alltid som setter pris på en god latter, og er et hyggelig avbrekk fra hverdagen. 

Bare spør Ane-Marte (22) fra Oslo, som fikk gavekort på Stand Up-kveld for to i julegave av sin bestevenninne.

Tror du gaven falt i smak?

“Vi lo mye og hadde en hyggelig kveld”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Stand Up-kveld for to av bestevenninna mi i julegave. Opplevelsen var veldig fin, vi lo mye og hadde en hyggelig kveld,” forteller Ane-Marte. 

“Det var jeg og kjæresten som var der. Det var litt ulikt ut fra hvilken komiker som opptrådte, men generelt var det veldig bra. Det beste må ha vært den ene komikeren som var ca. midt i showet,” smiler hun. “Jeg syns også at det var en hyggelig atmosfære og fint å møte opp litt før showet for å ta en drink.”

Hvem ville du tatt med deg på en morsom kveld ute?

“Veldig hyggelig å få en opplevelse i gave”

“Jeg sitter igjen med minner om mye latter og god stemning. Det var veldig hyggelig å få en opplevelse i gave. Har ikke fått det før, men nå har jeg blitt oppmerksom på at det er en fin gave å gi,” innrømmer Ane-Marte.

Når hun blir spurt om det er en gave hun nå kunne tenkt seg å gi bort i gave til noen andre, er Ane-Marte sikker i sin sak. “Absolutt! Jeg syns det er en fin gave å gi da det er mer minnerikt enn materielle gaver,” avslutter hun.

Om opplevelsen

Lurer du på hva du skal gi kjæresten i bursdagsgave? Eller til foreldrene dine som aldri ønsker seg noe? Gi lattermusklene en treningsøkt og unn noen du er glad i en minnerik opplevelse med stand up-kveld for to! Dette er den perfekte kvelden for god kvalitetstid med latter og glede.

  • Billetter for to personer til en morsom klubbkveld
  • Hyppige forestillinger
  • En konferansier, og tre-fem komikere
  • Morsomme komikere som gir alt på scenen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar