Andreas (31) – opplevde et flott vintereventyr med sin kjære i igloohut

Er du på utkikk etter en unik hytteferie? Hva med en ferie som setter deg i kontakt med naturen? I en hytte som er perfekt for rolige og komfortable opphold? Dette fikk Andreas fra Strømmen oppleve, da han mottok opplevlesen, «Overnatting i Igloohut.»

«Jeg fikk opplevelsen i 30-årsgave av mine gode venner, så jeg og kjæresten min dro til Igloohut på vinteren. Dette gjorde helt klart opplevelsen mer koselig,» forteller Andreas.

Kunne du også tenke deg et koselig opphold i en hytte omringet av et vakkert vinterlandskap?

En opplevelse verdt å prøve

«Til å være en liten, intim hytte var det hyggelig å kunne stå ute i friskt snøvær og steke god mat på bålpannen,» sier Andreas. «Mens bålpannen gjorde seg varm satt vi ute å skravlet og nøyt det fine været,» smiler han. «Absolutt verdt å prøve det ut!»

Hvem ville du tatt med til Igloohut?

Gode minner med sin bedre halvdel

«Jeg sitter igjen med gode minner med min bedre halvdel. God mat og drikke i koselige omgivelser både ute og inne,» forteller Andreas. «Det er vanskelig å finne gave til folk når man blir eldre, men en opplevelse som denne er absolutt noe jeg kunne tenkt meg igjen,» fortsetter han. «Det er helt klart at jeg kommer til å gi en opplevelse som dette i gave til noen jeg kjenner,» avlutter Andreas.

Om opplevelsen

Leter du etter en helt spesiell gave til din kjære? Eller skal du gi bort en unik gave til jubilanten eller de nygifte? Igloohut er den perfekte gave for å imponere og midt i blinken for å nyte god kvalitetstid sammen. By på en magisk opplevelse i vakker natur som sent vil glemmes. Her vil man ha tid til å virkelig sette pris på livet og hverandre.

  • En natt i Igloohut
  • En herlig badstu og sjøutsikt
  • Unik opplevelse
  • Flotte aktiviteter i nærmiljøet

Les mer om opplevelsen her >


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar