Andreas (22) fra Orkanger opplevde total vektløshet sammen med kjæresten – “Vi tenkte kun på oss selv og glemte alt annet”

Du lukker øynene til en glitrende stjernehimmel. Alt du hører er hjertet ditt som banker lett, og pusten som slipper ut alt den siste tiden har bygget opp innvendig. Jobbforpliktelser, daglige gjøremål og andre krevende oppgaver bare forsvinner. Du er omgitt av total ro: det er bare deg og tankene dine, med din kjære ved din side. Tankene tar over lyden av hjertet og pusten din, og du merker at de flyter ut i noe som kjennes ut som verdensrommet. Plutselig flyter kroppen din ved siden av og du slapper av på en måte du aldri før har gjort. Deretter venter en deilig massasje som vil få de siste spenningene i kroppen din til å forsvinne helt. Du føler deg vektløst: du er i status zen.

Akkurat slik føles Parfloating med massasje. Bare spør Andreas (22) fra Orkanger, som fikk gavekort på opplevelsen av kjæresten sin til jul.

Har du noen gang følt deg så fullstendig vektløs og avslappet?

En etterlengtet pause fra en travel hverdag

“Jeg fikk gavekort opplevelsen Parfloating med massasje av kjæresten min til jul, og vi brukte det nå i april. Opplevelsen var veldig avslappende, noe vi begge trengte. Begge to har en ganske stressende hverdag, både med tanke på jobb og fritid. Vi har veldig sjeldent «dautid» der vi sitter i sofaen og ikke har noe på agendaen,” forteller Andreas.

“Vi kom til Bare flyt Trondheim, som ligger i Fjordgata, hvor vi ble møtt av en veldig imøtekommende og hyggelig kar. Han tok oss godt imot og viste oss rundt, forklarte hvordan det foregikk og hva vi kunne gjøre for å få en best mulig opplevelse,” sier han fornøyd.

Kanskje dette er noe for deg og kjæresten?

“Vi tenkte kun på oss selv og glemte alt annet”

“Vi hadde floating i en time i et privat rom, hvor vi tenkte kun på oss selv og glemte alt annet. Deretter var det 50 minutter med massasje. Der tok to veldig hyggelige massører oss med inn i rommet og forklarte hvilken massasje vi skulle få. Det informerte også om prioriterte områder på kroppen,” fortsetter han.

“Minnene jeg sitter igjen med er utelukkende positive, og det var noe vi virkelig trengte,” legger han drømmende til.

“Å få en opplevelse er den perfekte gaven”

“Det å få en opplevelse i gave er, i mine øyne, den perfekte gave da jeg føler at jeg har alt av materielle ting. Jeg får derimot aldri nok av opplevelser som er litt unike,” innrømmer han lattermildt.

“Jeg kommer absolutt til å kjøpe et gavekort fra YouWish og gi i gave til andre, da det er blitt veldig populært å gi opplevelser i gave. Og det at mottakeren selv står fritt til å velge dato for gjennomføring er også et stort pluss med YouWish,” avslutter han med et stort smil.

Om opplevelsen

Kjenner du en som fortjener en skikkelig avslapningsdag? Ta med deg kjæresten og gi bort en unik opplevelse for to med parfloating og kroppsmassasje! Dette er en fantastisk opplevelse hvor man har muligheten til å slappe helt av, samtidig som batteriene vil lades opp til en ny dag eller uke. Denne gaven gjør godt for både kropp og sjel og er perfekt for paret som trenger å unne seg noe spesielt sammen.

  • Stress ned i en lydisolert flytetank i 60 minutter
  • Nyt en velværende 50 minutters massasje
  • Unik og velværende behandling
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar