Andrea (23) – «Vi hadde en utrolig kul kveld med masse utfordringer, latterkramper og adrenalin.»

Husker du den populære TV serien, Fangene på Fortet, fra tidlig 90-tallet? Med spennende og utfordrende oppgaver, jakten om å vinne gullmyntene og å ikke havne i «fangenskap» med de farlige tigrene? Andrea fra Oslo, og resten av søsknene hennes fikk ta del i Fangene på fortet verdenen da de fikk opplevelsen Fangene på fortet i gave av broren sin.

Hørtes det ikke spennende ut?

Utfordringer, latterkramper og adrenalin

«Vi hadde en utrolig kul kveld med masse utfordringer, latterkramper og adrenalin,» forteller en smilende Andrea. Det beste med kvelden var nok hvor mye alle koste seg, og etter at konkurranseinstinktet kicket inn ga alle virkelig gass,» smiler hun.

Andrea forklarer videre at det var mange forskjellige rom med ulike vanskelighetsgrader og temaer. «Man åpner en dør til et nytt rom, og aner ikke hva man vil møte. Deretter er det bare å prøve sitt beste på å forstå oppgaven. Noen rom er nokså selvforklarende, mens de vanskeligste rommene skjønner vi fortsatt ikke hvordan fungerer,» ler Andrea.

Hadde du klart de vanskeligste rommene?

En perfekt gave

«Jeg sitter igjen med minner fra en fantastisk kveld med søskenflokken! Det er sjeldent vi har mulighet til å møtes alle sammen, så det var veldig koselig at vi fikk tilbrakt en kveld sammen hele gjengen,» sier Andrea fornøyd. «Det var en perfekt gave, og er absolutt noe jeg kunne gitt bort selv i fremtiden,» avslutter hun.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som tar en utfordring på strak arm? Kanskje en som er glad i å løse gåter og mysterier? Da er Fangene på fortet den perfekte gave! Ta med deg vennegjengen eller familien å spill på lag og løs oppgaver i celler med både fysiske og psykiske oppgaver. Klarer dere å slå de andre deltakerne?

  • Passer alle aldre og nivåer
  • 45 rom med ulike oppgaver
  • Oppgaver kjent fra TV-serien Fangene på fortet
  • Fra 8 år og oppover

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar