Andrea (19) fra Gjøvik fikk Dome Glamping i gave av en gutt hun dater – “Det var superkult å sove i en halvkule midt i skogen!”

Camping trenger ikke å bestå av små telt og tynne liggeunderlag som man kan kjenne nesten alle skogbunnens ujevnheter gjennom. Det trenger ikke å bety soveposer og små reiseputer, og rasling i teltet med vært vindkast. Camping kan være glamorøst og luksuriøst, med ordentlige senger, lune dyner og myke puter. Det kan være den ultimate getaway som kan nytes sammen med en du er glad i. Og akkurat dette får du med opplevelsen Dome Glamping!

Dete var Andrea (19) fra Gjøvik så heldig å få oppleve, da gutten hun dater overrasket henne med Dome Glamping ut av det blå.

Kunne du tenke deg å overraske en du er glad i med camping i luksustelt?

“Det var superkult å sove i en halvkule midt i skogen!”

“Jeg fikk opplevelsen av en gutt jeg dater. Det var egentlig ingen spesiell anledning, han er bare utrolig gavmild og ville overraske meg med en hyggelig tur sammen,” smiler Andrea. “Men noen uker før vi dro på tur fikk jeg vite at jeg fikk forlengelse i jobben min, så vi bestemte oss for å feire det litt også.”

“Opplevelsen vår med Dome Glamping var helt fantastisk. Det aller beste med turen var helt klart stemningen inne i domen,” fortsetter hun. “Alt var lagt opp til at det skulle bli en utrolig fin kveld og en helt ny opplevelse for oss begge. Det var superkult å sove i en halvkule midt i skogen!”

Glamorøs camping omgitt av flott natur – frister det?

“Vi var så heldige å fikk bo i en av de største domene, så det var vi glade for. Det var god plass og vi synes møblene passet utrolig bra med omgivelsene,” forteller hun. 

“Det var varmt og godt inne i domen, og det var en stor og utrolig god seng å sove i,” fortsetter hun. “Vi kom fram til domen på kvelden da det var mørkt ute, men når vi våknet så kunne vi se ut i naturen, noe som var veldig idyllisk,” legger hun til. 

“Det at det var peis i domen var også et stort pluss.”

“For meg er en opplevelse den beste gaven jeg kan få.”

“Jeg sitter igjen med veldig mange gode minner etter turen. Spesielt fint er det å se tilbake til den idylliske morgenen vi hadde i domen,” sier hun drømmende. “Utsikten ut mot skogen og jordene med et tykt lag tåke rett over bakken. Vi lagde oss noe varmt i koppen og nøt utsikten fra senga.”

Kan det bli bedre enn å nyte synet av naturen rett fra senga?

“For meg er en opplevelse den beste gaven jeg kan få,” innrømmer hun. “Til slutt får man litt nok av å få masse dingser, så hvis man er en person som har alt man trenger, er opplevelser en spot on gave!” 

“Jeg kunne absolutt gitt bort en opplevelse i gave til noen, jeg og. Du gir bort noe uforglemmelig og vil sitte igjen med masse gode minner, begge to! Absolutt å anbefale!” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen 

Kjenner du noen som elsker å dra på tur og nyte naturens ro på sitt beste? Da vil Dome Glamping passe midt i blinken! Ta med deg kjæresten eller en god venn og opplev storslått natur med smak av luksus i et telt med flotte fasiliteter. Utsikten over det herlige naturlandskapet, samt en kaffekopp i hånden er definisjonen på balsam for sjelen.

  • En natt med glamping for to
  • Opplev luksuriøs camping med god komfort
  • Bo midt i Norges vakreste naturområder

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar