Anders (61) fikk prøve seg som pilot da han fikk flysimulator i gave fra sin datter – “Følelsen av mestring er nok det minnet som sitter sterkest igjen”

Kjenner du noen som har en pilot i magen? Som kunne tenke seg å kjenne på suget i magen i det man styrer flyet under takeoff fra flyplassen, og mens man guider det trygt ned til rullebanen etter fullført flytur? Hvorfor ikke overraske med en fantastisk og realistisk flyopplevelse i en avansert og autentisk flysimulator? Det er nemlig det man får oppleve med opplevelsen Flysimulator 737-800.

Anders (61) var så heldig og fikk denne opplevelsen i bursdagsgave av sin yngste datter.

Kunne du tenke deg å prøve deg som pilot?

En flott og artig flyopplevelse

“Det var en flott og artig flyopplevelse,” forteller Anders. “Det å kunne styre flyet og kjenne på følelsen av at jeg faktisk fløy selv tror jeg er noe av det beste med hele opplevelsen,” smiler han.

“Følelsen av mestring er nok det minnet som sitter igjen sterkest etter denne opplevelsen. Avgang, flyturene og mange forskjellige landinger sitter også godt i minneboken,” fortsetter han. 

Kjenner du at det begynner å krible i fingrene?

“En kjempegave for oss som har de fleste ting vi trenger.”

Anders mener absolutt at det å gi en opplevelse i gave i stedet for noe materialistisk er en solid innertier som de aller fleste ville blitt glade for.

“En opplevelse er en kjempegave for oss som har de fleste ting vi trenger. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en slik gave selv,” sier han.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar