Anders (50) fra Åsgårdstrand: “Den mest vanvittige fartsopplevelsen jeg noen gang har hatt!”

Tenk å kunne sette deg bak rattet på ikke en, men to spektakulære hestekrefter og suse avgårde ned en flystripe. Se for deg det ekstreme adrenalinrushet i det du legger gasspedalen i bånn og hører lyden av en illsint motor som trekker bilen fremover i en heidundrende fart. Høres det ut som en ellevill opplevelse?

Det kan Anders (50) fra Åsgårdstrand skrive under på at det er, da han fikk gavekort på Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe til 50-årsdagen!

Kjenner du noen som vil oppfylle en guttedrøm?

“Den mest vanvittige fartsopplevelsen jeg noen gang har hatt!”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe av min svigermor til min 50-årsdag,” forteller Anders. 

“Det er den mest vannvittige fartsopplevelsen jeg noen gang har hatt! Det å slippe løs 740 hk i starten av en rullebane er en helt unik følelse,” fortsetter han.

740 hestekrefter – frister det?

“En helt enestående opplevelse”

“Det var en helt enestående opplevelse, men det var også et hyggelig møte med arrangører og instruktører, som ivaretok meg på en svært fin måte,” sier han med et stort smil.

“Det var en veldig hyggelig gave å få og ikke minst, følte jeg i alle fall, veldig personlig. Jeg gir svært gjerne en opplevelse i gave til noen. Heller det enn en gjenstand som blir stående i en bod eller et skap,” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen du vet setter pris på fart og spenning? Som kanskje har en forkjærlighet for supersportsbiler? Da er opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest Deluxe et flott gavealternativ! Her får gavemottaker muligheten til å sammenligne to biler i verdensklasse ved å kjøre dem på akselerasjonsstripe. Dette er den perfekte gave for bilentusiaster og adrenalinsøkere.

  • Kjør Ferrari F2 Berlinetta & Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
  • En testkjøring og to akselerasjonstester per sportsbil
  • Opplev akselerasjon på over 800 meter lang bane
  • Proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar