Anabel (28) fikk spesialbehandling i gave -«Det var akkurat en slik behandling jeg hadde ønsket meg.»

Vi trenger alle en velværeøkt en gang i blant, fordi å ‘unne seg selv noe bra’ er et motto det er verdt å sverge til. Er du ikke enig? En ansiktsbehandling er en fin måte å skjemme seg bort på. Hvorfor? En ansiktsbehandling gir huden din de vitaminene og fukten den fortjener, slik at den ser sunn og strålende ut.

Anabel fra Oslo mottok opplevelsen, «Spesialbehandling» i julegave av kjæresten sin. «Det var en deilig og forfriskende opplevelse!» smiler Anabel. «Jeg ble godt takk imot da jeg ankom spaavdelingen. Selv om jeg bare skulle ha ansiktsbehandling, fikk jeg lov til å bruke morgenkåpe og sandaler, noe som fikk meg til å virkelig føle at jeg var på spa,» forteller hun.

Hvordan tror du selve ansiktsbehandling var?

«Akkurat en slik behandling jeg ønsket meg»

«Det var en rolig og behagelig atmosfære med deilig bakgrunnsmusikk som ga et godt førsteinntrykk,» sier Anabel med et smil. «Behandlingen var akkurat slik jeg hadde ønsket meg. Damen som utførte behandlingen på meg, informerte meg til enhver tid om hva hun skulle gjøre og forhørte seg om det gikk bra med meg. Etter behandlingen var ferdig fikk jeg en analyse av ansiktstypen min, samt anbefalinger av ansiktsprodukter som jeg kan bruke for å ivareta huden best mulig.»

Hvem ville du overrasket med en opplevelse som dette?

«Opplevelsesgaver gir meg noe å glede meg til»

«Jeg sitter igjen med bare gode minner fra denne opplevelsen. Virkelig en upåklagelig opplevelse og absolutt noe jeg kan anbefale videre,» smiler Anabel. «Jeg synes det er fint få opplevelsesgaver. Det gir meg noe å glede meg til. Ofte kan man dele opplevelsen med andre, så da er gaven ikke bare opplevelsen i seg selv, men også fellesskapet med de man er glad i. Derfor er opplevelsesgaver noe jeg allerede har gitt bort i gave, og noe jeg kan tenke meg å fortsette med,» avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener litt ekstra pleie og avkobling? Da vil et gavekort på Spesialbehandling være midt i blinken! Gi bort en deilig avslappende massasje eller en herlig ansiktsbehandling som vil gi mer energi og glød. Alle setter pris på tid til velvære og avslapning.

  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje
  • 50-60 minutters behandling
  • Avkobling og velbehag
  • Behagelige omgivelser

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar