Amalie (21) fra Lørenskog – “Det aller beste var en skikkelig mestringsfølelse når man fikk det til helt selv!”

Har du noen gang lurt på hvordan det vil kjennes å hoppe i fallskjerm? Indoor Skydive gir deg sjansen til å oppleve nettopp det. Det vil føles som om kroppen din blir støttet av luftstrømmen, hvor du virkelig får kjenne på følelsen av å fly. Dette er virkelig en drøm som står på bucketlisten til mange mennesker. Amalie fra Lørenskog og søsteren fikk gavekort på opplevelsen i bursdagsgave, og dro sammen.

Tror du det ga mersmak?

“Det var veldig, veldig gøy!”

“Jeg og søstera mi var så heldige og fikk opplevelsen i bursdagsgave av familiemedlemmer! Jeg er glad i adrenalin, men hadde ikke tenkt på å prøve vindtunnel før! Så det var en fin overraskelse,” forteller Amalie.

“Det var veldig, veldig gøy! Masse adrenalin, og det aller beste var en skikkelig mestringsfølelse når man fikk det til helt selv! Vi var litt spente begge to, men vi så noen andre prøve det først og fikk skikkelig god opplæring, så det var fint,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som hadde elsket å prøve Indoor Skydive?

Før og etter!
“Det er noe jeg virkelig skal gjøre igjen”

“I etterkant sitter jeg igjen med gode minner, og en følelse av at det er noe jeg virkelig skal gjøre igjen. Det var et mye større adrenalinkick og mer spennende enn jeg så for meg,” innrømmer hun med et stort smil. “Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten, og skulle gjerne gjort det igjen og igjen. Det var en veldig fin opplevelse å gjøre sammen med noen også, fint å dele.”

“En opplevelse er absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gi bort selv. En opplevelse er det beste å få i gave, og jeg har anbefalt dette til både familie og venner,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave som vil bli husket? Kjenner du noen som vil prøve et nytt, morsomt og annerledes eventyr? Da vil Indoor skydive være helt perfekt! Overrask en god venn, søsken eller pappa med en gave som byr på følelsen av å hoppe i fallskjerm. Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige og en unik gave som vil bli husket for livet!

  • Opplev følelsen av fritt fall
  • Passer til alle
  • 2 ganger 1 – 1,5 minutters flytid
  • En spennende og minneverdig opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar