Amalie (19) tok med seg kjæresten på en opplevelse fylt med magi

Expelliarmus! Riddikulus! Hvis du er Harry Potter fan, vet du hva dette betyr. Amalie fra Asker er glad i trolldom og magi, og i alle fall når det omhandler Mr. Potter. Hun ga nemlig opplevelsen, Harry Potter Escape i julegave til sin kjæreste ettersom de har som tradisjon å se alle Harry Potter filmene i jula. “Jeg tenkte det var en opplevelsesrik gave med stemning for å  kombinere film og en morsom aktivitet,” smiler Amalie.

Er du også nysgjerrig på å tre inn i Harry Potter verdenen?

Hogwarts spennende mysterier

“Opplevelsen stod til alle forventninger og mer, for oss som er Harry Potter fans var det ekstremt gøy å på en måte komme inn på Hogwarts og løse mysterier. Vi følte virkelig at vi var i Harry Potter verdenen, med alle dekorasjonene og bildene på veggene, og det var skikkelig gøy at vi klarte å løse oppgavene sammen, og at vi kom oss ut før tiden var omme,” forteller Amalie.

Hadde du klart å «escape the room»?

«Har ikke ord for hvor gøy dette var»

“Før vi gikk inn i rommet vi skulle prøve å “rømme fra,” fikk vi prøve valgnatten og deretter fikk vi utdelt kapper etter hvilket rom vi kom til. De ulike mysterieriene man skulle gjennom, var alt fra å spille sjakk og kulespill, til å finne nøkler og ulike tryllestaver, samt finne hint gjennom å studere bilder. Nei, jeg har ikke ord for hvor gøy det var og kunne virkelig ønske jeg fikk sjansen igjen!” sier en fornøyd 19 åring.

Høres det ut som en opplevelse du også kunne tatt med en du er glad i på?

Fylt opp med gode følelser

“Jeg sitter igjen med masse gode og morsomme minner, og ikke minst det gode samarbeidet mellom meg og kjæresten min. Vi har virkelig bare gode opplevelser derfra, begge to. Alt av dekorasjoner og hele stemningen fyller meg fortsatt opp med gode følelser. Ikke minst så var han som jobbet der ekstremt hyggelig og snill,” sier Amalie.

“Nå var det jeg som ga denne opplevelsen bort i gave, men jeg hadde blitt så glad om jeg fikk noe lignende i gave selv! Nå som jeg snart er 20 år setter jeg mer og mer pris på opplevelser enn ting, fordi man får masse gode minner fra det, samt at det er koselig og være sammen med venner og familie,” avslutter Amalie med et fornøyd smil om munnen.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er fascinert av Harry Potter? Da vil Harry Potter Escape være helt perfekt! Ta med deg en god venn, søster eller kjæreste og tre inn i Hogwarts univers. Ta frem tryllestaven og forbered dere på en time spekket med gåter og mystikk. Dette vil bli en dag fylt med trolldom og magi!

  • Escape Room med Harry Potter tema
  • En gave fylt med trolldom og mystikk
  • Løs oppgaver på 60 minutter

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar