Amalie (17) – “Igloohut var helt fantastisk! Det beste var å få kvalitetstid med min kjæreste. Jeg sitter igjen med minner som betyr mye.”

Vakker natur, sjarmerende hytte, romantikk og etterlengtet kvalitetstid. Dette er oppskriften på en unik getaway for to turtelduer; noe Amalie fra Horten raskt forsto. Hun bestilte opplevelsen “Overnatting i Igloohut” på YouWish og ga dette gavekortet i julegave til sin kjæreste.

Når var sist du og din kjære tok dere en velfortjent kjæresteferie?

En fantastisk opplevelse med etterlengtet kvalitetstid

«Opplevelsen var helt fantastisk! Det var så rolig der og så fin utsikt,» sier Amalie. «Det beste med opplevelsen var at jeg fikk kommet meg litt bort sammen med min kjæreste – det var noe vi absolutt trengte!»

Lengter du etter litt ekstra spesiell kvalitetstid med din kjære også?

Minner som betyr mye

«Jeg sitter igjen med minner som betyr mye,» smiler Amalie. «Men også hvor fint det var der, så rolig og fredfullt og ikke minst den vakre utsikten! Alt var bare helt nydelig der! Jeg ga selv bort denne opplevelsen til min kjæreste, og jeg vil absolutt anbefalt alle sammen å gi bort en opplevelse i gave,» sier hun. «Jeg snakker om hvor utrolig fint det var der daglig,» humrer hun. «Vi vil veldig gjerne tilbake på ingloohut, begge to.»

Om opplevelsen

Leter du etter en helt spesiell gave til din kjære? Eller skal du gi bort en unik gave til jubilanten eller de nygifte? Igloohut er den perfekte gave for å imponere og midt i blinken for å nyte god kvalitetstid sammen. By på en magisk opplevelse i vakker natur som sent vil glemmes. Her vil man ha tid til å virkelig sette pris på livet og hverandre.

  • En natt i Igloohut for to
  • En herlig badstu og sjøutsikt
  • Unik opplevelse
  • Flotte aktiviteter i nærmiljøet

Les mer om “Overnatting i Igloohut” her>


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar