Alida (76) fikk en lærerik opplevelse i vinens verden.

Vin er et av få jordbruksprodukter som avslører miljøet den kommer fra. Når man prøver en vin er det som å reise til stedet den ble laget. Så, har du lyst til å reise en tur til sjarmerende Toscana? Eller hva med hele veien til fantastiske Napa Valley?

En reise til forskjellige riker av herlige druesmaker!

Alida fra Halden og hennes mann fikk vinsmaking i julepresang av deres barn. «Vinsmaking var en lærerik opplevelse! Det beste med kurset var at vi fikk greie på hvordan vi kunne se og smake forskjell på vinen, samt at vi ble gjort oppmerksomme på forskjellen mellom vin fra de gamle, europeiske vinland til de nye vinland som New Zealand og Australia.»

En fin lære å ta med seg videre, er du ikke enig?

En lett og hyggelig kveld.

«Scenarioet var lagt opp som kurs og det ble gjennomført på en lett og hyggelig måte. Minnene jeg sitter igjen med i ettertid er at her lærte jeg noe jeg skal ta med meg og bruke videre. Tiden med kurset gikk fort! Det er kjempefint å få en opplevelse i gave, og ja, jeg kan absolutt tenke meg å gi dette som gave videre.»

Flott å sitte igjen med kunnskap neste gang man står på Vinmonopolet, undrende om hvilken vin man skal kjøpe. Eller hva?

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i vin og kanskje ønsker å lære mer om en reise i vinens verden? Da vil et gavekort på vinsmaking passe helt perfekt! Ta med en god venninne, søster eller mamma og dykk inn i et rike av herlige druesmaker med kunnskap fra en erfaren vinkelner.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar