Ali oppfylte fetterens barndomsdrøm om å kjøre skogsmaskiner: – Vi kommer til å snakke om denne gaven i mange år fremover!

Ali (35) fra Moss overrasket fetteren sin med en opplevelse utenom det vanlige i gave. Han ville nemlig overraske han med en gave som han drømte om som barn.
– Vi var litt bekymret for om bursdagsbarnet skulle like gaven, men vi traff spikeren på hodet.  Jeg husker veldig godt at han drømte om å få kjøre gravemaskin da vi var små, så valget falt på en lignende opplevelse, nemlig å kjøre skogsmaskiner, forteller Ali til YouWish.no.
Med et gavekort på Kjør skogsmaskiner får man 30 minutter i en hogstmaskin og 30 minutter med en lastbærer, hvor det blir anledning til å både kjøre litt selv og å prøve den store kranen til å flytte store tømmerstokker. Dette sikrer en helhetlig og barsk time med kraftige og brummende maskiner som oser av diesel.
Opplevelsen ble godt mottatt av bursdagsbarnet.
– Da vi kom til stedet så vi at han ble utrolig glad da han hørte lyden av den store maskinen. Han fikk sitte på og etter hvert kjøre selv. Vi var en gjeng på 10-15 stk som så på. Vi var veldig heldig med væet den dagen! Solen skinte og temperaturen var behagelig. Det bidro til å gjøre opplevelsen enda bedre, forteller Ali.
Alle de oppmøtte syns det var gøy å se bursdagsbarnet prøve seg som fører av den store maskinen, til og med de aller minste fulgte spent med.
– Vi hadde med oss barna, og da maskinen startet ble det helt stille hos dem. Oppmerksomheten ble rettet mot den massive skogsmaskinen og de fulgte spent med. Da fetteren min overtok spakene jublet alle høyt, for nå gikk det plutselig ikke like fort lenger. Det var kjempegøy å se på, smiler Ali.
Å få oppleve denne opplevelsen sammen med hele storfamilien og se fetteren oppfylle en drøm er noe de kommer til å huske lenge.
–  Det som var ekstra fint med denne opplevelsen er at vi helt sikkert fortsatt kommer til å snakke om den om 10 år. Det ble en minneverdig opplevelse for barna, de voksne, og ikke minst for bursdagsbarnet selv. Etterpå fortsatte vi feiringen hjemme.

Om opplevelsen:

Vil du gi bort en barsk opplevelse? Her får man være med å kjøre skogsmaskiner, perfekt for den som elsker å leke med store maskiner.

  • Tøffe maskiner med masse kraft
  • 30 min lastbærer
  • 30 min hogstmaskin

Kjøp opplevelsen her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar