Ali (29) ga bort en icy experience

Selv om vinteren varer lenge i Norge, er den vakker på sitt beste. Snøen ligger som et hav av glitrende krystaller, frostregn maler trærne med skinnende isdråper, og solen står lavt på himmelen. Naturen og luften på denne årstiden er helt nydelig og oppkvikkende.

Liker du også vinteren selv om den kan være lang?

Break the ice

Ali fra Moss kjøpte en Icebar experience til fruen i forbindelse med deres 5 års jubileum. “Det var en veldig fin opplevelse, å se skulpturer laget av is er meget sjeldent. Det var veldig proft laget.”

Hvem ville du tatt med deg på icebar experience? Det er en fin måte å «break the ice» med den date – eller å lage gode minner med en du er glad i.

Terningkast 5

“Jeg var veldig spent på å gi gaven til fruen – hun ble veldig glad da hun fikk opplevelsen! Det var veldig kaldt i baren, men vi fikk låne kåper og hansker ved inngangen så vi kunne holde på varmen.”

Fantastiske isskulpturer, flotte cocktailer og ganske gode, Norske, vinter-temperaturer. Icebar experience tar «chill» til et helt nytt nivå. Baren, inkludert alt av interiøret er laget av krystallklar is og lokalet er pyntet med flotte isskulpturer rundt omkring. Baren gir god stemning med dempet lys, mens selve kunsten er lyst opp med et lyseblått lys så du vil føle at du trer inn i en isbre.

“Det var veldig kult å kunne få oppleve dette – vi skal nok tilbake en dag. Vi vil begge gi opplevelsen terningkast 5.”

Kunne du tenke deg en magisk opplevelse som dette?

En unik opplevelse

Gi bort en magisk opplevelse i en helt egen verden av is. Perfekt hvis du vil overraske med noe unikt. Isbaren er kjent for sin magiske atmosfære og sin vakre iskunst. Her kan du drømme deg bort til arktiske landskap. Vakker lyssetting og tilpasset musikk setter stemningen. La deg imponere av vakre isskulpturer og nyt godt selskap i vakre omgivelser.

Om opplevelsen

Gi bort en vakker, stemningsfull opplevelse, helt utenom det vanlige i en magisk isverden for to! Her finner du et rom av is som inkluderer en bar omkranset av vakre isskulpturer.

  • Opplev en «verden av is»
  • Bli imponert av vakre skulpturer hugget ut av is
  • Inngang for to
  • To drinker er inkludert
  • Utlån av varme kapper

Les mer om opplevelsen her: https://youwish.no/opplevelser/icebar-experience-for-to


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar