Alexandra (33) fra Holter – “Det hjelper å ha noen med deg som du støtter og kan snakke med om opplevelsen”

Leter du etter en avslappende og forfriskende julegave til noen du er glad i? Kanskje du har en mamma som fortjener litt avkobling i hverdagen? Eller en bror som hadde hatt godt av litt velvære og oppkvikking? Da er Isbading & IR sauna for to en flott alternativ du bør vurdere! Kulde- og varmebehandlinger hver for seg har mange fordeler for kroppen og immunforsvaret. Når man kombinerer begge deler får man en utmerket behandling, med det beste fra to verdener. 

Bare spør Alexandra (33) fra Holter og mannen hennes, da de fikk gavekort på Isbading & IR sauna for to i julegave av Alexandras bestevenninne!

Tror du julegaven falt i smak?

“For oss er det viktigste å kunne gjøre ting sammen”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen i fjor av bestevenninnen min og det var som julegave til mannen og meg,” forteller Alexandra. “Opplevelsen vår var kjempekoselig!”

“Det var IR sauna og isbading, noe vi ikke hadde prøvd før. Det beste var at det var noe vi kunne gjøre sammen. For oss er det det viktigste når det gjelder ting vi ikke har prøvd før. Det hjelper å ha noen med deg som du støtter og kan snakke med om opplevelsen,” fortsetter hun med et smil.

Hadde kroppen din hatt godt av denne kombinasjonen?

“Jeg opplevde en god indre ro og en følelse av mestring”

“For min del opplevde jeg en god indre ro og en følelse av å ha mestret noe. Vi gleder oss allerede til å dra tilbake igjen og ser hvor lenge vi kan sitte i isbadet neste gang,” sier Alexandra lattermildt. 

Det å slå egne rekorder skal man ikke kimse av! 

“Vi forsøker alltid å gi andre gode opplevelser så langt det lar seg gjøre. For oss er tid sammen mye viktigere enn å få ting. Vi vil introdusere andre til det for å se hvordan det går med dem,” sier hun med et glimt i øyet.

“Vi har bestemt oss å gi et YouWish gavekort til svigermoren min fordi jeg tror hun kommer til å få noe ut av opplevelsen. Ellers kan hun også prøve noe annet som passer for henne,” avslutter hun. 

Om opplevelsen

Leter du etter en avspennende gave til din bedre halvdel? Eller har du et vennepar som fortjener litt luksus i hverdagen? Da er et gavekort på Isbading & IR Sauna for to den perfekte gaven! Her vil man kunne glede seg til en velgjørende opplevelse med både varme- og kuldebehandling, som gir mange helsefordeler. I behagelige og moderne lokaler venter en luksuriøs og deilig pause fra hverdagen med kvalitetstid og velvære i fokus!

  • 1 times komplett velværepakke for to
  • En behagelig sauna-opplevelse som skiller ut avfallsstoffer
  • Nedkjølende isbad som setter i gang kroppens system
  • Få ny energi til å møte hverdagen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar