Alexander (34) fra Drammen fikk et ordentlig adrenalinrush bak rattet på en supersportsbil – “Det var et skikkelig adrenalinrush som måler seg med å fly jagerfly”

Hopp inn i førersetet på en spektakulær supersportsbil, og kjør så det suser sammen med en dyktig instruktør! Lamborghini er en av verdens mest kjente supersportsbiler, og kjennetegnes med sine vertikale dører, skinnende farger og en heftig dose hestekrefter. Å kunne sette seg bak rattet på et slikt elegant monster av en bil er noe mange drømmer om. Alexander fra Drammen var en av dem, og var så heldig å få opplevelsen i gave av kona si. 

Tror du Alexander storkoste seg under kjøringen?

En real dose adrenalin som vil gi minner for livet

“Opplevelsen var en gave fra kona,” forteller Alexander. “Og det var veldig gøy. Akselerasjonen fra bilen var helt utrolig!”

“Jeg møtte opp på Geiteryggen og registrerte meg. Etter en kjapp test av bilen, så begynte turene. Jeg var nr. 2 på listen, så jeg slapp å vente så lenge,” sier han. “Men, om jeg hadde måtte vente, så hadde vært verdt det, for dette var en utrolig fantastisk opplevelse!” gliser han.

Kjenner du noen som kunne tenkt seg å prøve en helt rå Lamborghini Huracan?

“Et skikkelig adrenalinrush som måler seg med å fly jagerfly”

“Det var et skikkelig adrenalinrush som måler seg med å fly jagerfly,” innrømmer Alexander med et smil.

“Jeg satte stor pris på å få opplevelsen i gave, da det er annerledes enn det å få vanlige ting. Jeg kunne fint gitt bort en opplevelse i gave selv!” avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjonstest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar