isbar aktiviteter

6 kjappe om Oslos kaldeste bar

Vi tok turen til Oslos kaldeste bar for å prøve den populære opplevelsen IceBar Experience,og ble tatt imot av bartender Martin (21), som kunne svare på noen av de vanligste spørsmålene vi får av kunder.

Er isbaren barnevennlig?

Ja, dette er en bar som egner seg godt for alle aldre. Barn vil synes det er gøy å oppleve et rom fylt med is, og se på alle de fine skulpturene. I baren får man mange spennende og fargerike drinker uten alkohol som barna kan drikke. Dette er en fin opplevelse å gjøre sammen som familie.

Hvor kaldt er det i isbaren?

Temperaturen varierer noe, men den ligger på -5 til -10. Ved ankomst får man utdelt varme kapper og vanter som gjør at man ikke fryser.

Må jeg ha på meg noe spesielt?

Nei, du får det du trenger på stedet, men lange bukser anbefales.

Hva slags kunst får jeg oppleve?

Isbaren har faste iskunstnere som lager iskunsten i baren. De kommer hver 6. måned for å oppgradere kunsten sin. Med jevne mellomrom endres temaet for kunsten. Akkurat nå er det Munch som er tema i Oslo-isbaren.

Hva kan jeg få servert her?

I isbaren kan du velge mellom mange spennende drinker og øl, med og uten alkohol.

Er dette et fint sted for en date?

Ja, det er en annerledes bar-opplevelse som passer godt for en date. Her får dere oppleve noe unikt sammen, noe som gjør at dere vil ha mye å snakke om. Et perfekt sted for en fordrink før f.eks middag eller kino.

isbar oslo

Har dere hatt noen kjente gjester her?

Ja, Madcon har spilt inn musikkvideo her og Miss Universe valgt denne baren som lokasjon da hun skulle ha en viking-fotoshoot.

Hvem ville du gitt et besøk hit til som gave?

Jeg vil virkelig anbefale dette stedet til alle barnefamilier. Jeg ser at barna storkoser seg her og synes det er veldig spennende!

Om opplevelsen:

Icebar Experience for to

Gi bort en magisk tur for to til en vakker isverden! Her finner du en bar bygget i is omkranset av vakre isskulpturer, i et rom av is. En vakker, stemningsfull opplevelse, helt utenom det vanlige!

  • Opplev en «verden av is»
  • Bli imponert av vakre skulpturer hugget ut av is
  • Inngang for to
  • To drinker er inkludert
  • Utlån av varme kapper

Kjøp Icebar Experience for to her.

Opplev isskulpturer med familien

Gi bort en magisk opplevelse i en «verden» laget av is til hele familien. Opplev fantastiske is-skulpturer, i en bar bygget av is. En opplevelse helt utenom det vanlige!

  • Billetter for to barn og to voksne
  • En drink hver i isbaren inkludert
  • Opplev en magisk «isverden»
  • Aldersgrense 4 år
  • Lån av varme kapper til alle gjester

Kjøp familiepakken her.

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar