Dame som får spabehandling og massasje. Spa i bergen gavekort finner du her.

5 perfekte spa gaver i Bergen – Spa i Bergen gavekort

Leter du etter spa i Bergen gavekort du kan gi til noen som fortjener det?

En spabehandling noe man sjelden unner seg selv, men desto mer herlig å få i gave. Tenk bare på hvor deilig det er legge seg ned på en behagelig massasje benk i et rom med svake dufter, tente lys og dempet musikk. En spabehandling er behandling for både kropp og sjel.

I Bergen finnes det mange tilbud av spabehandlinger du kan gi bort i gave til en som fortjener noe spesielt. Vi har samlet noen gavetips til gode spa gaver du kan gi bort i gave, og være sikker på at det blir bra.

LES OGSÅ: Massasje i Bergen – behandlinger av høy kvalitet

LES OGSÅ: Ting å gjøre i Bergen om sommeren – 7 opplevelser som gir gode minner

SPA i Bergen gavekort

Et gavekort på spa er en perfekt gave til den som har alt. Alle liker å bli dullet med, få slappe av og nyte tid på spa. Vi har behandlinger som passer begge kjønn, alle aldre og det beste av alt; alle disse er i Bergen.

60 minutters spabehandling

En større pakke når du har større budsjett. Her får man dobbelt så mye pleie og nytelse. En herlig gave når du vil unne hun eller han en deilig time.

Les mer her.

Behandling for han

Det blir bare mer og mer populært med spa gaver til han! Det får du også tak i i Bergen. Denne pakker inneholder 60 luksuriøse minutter med behandling tilpasset mannen.

Les mer her.

Bestselger med velværegaranti

Dette er en vinner! Gi bort en spapakke med ansiktsbehandling. Som avslutning får man også en liten nakke- og skuldermassasje som mottaker til å slappe godt av.

Les mer her.

Klassisk massasje – et sikkert kort

Trykket kan være lett eller hardt, bare velværende eller velgjørende. Man bestemmer selv hvor hardt terapeuten skal trykke. Gi bort en 30 minutters massasje, det vil nok falle i smak.

Les mer her.

 

[tw_posts layout=»1,2″ title=»Trending Posts» posts_per_page=»6″]

Kommentarer

2 kommentarer til “5 perfekte spa gaver i Bergen – Spa i Bergen gavekort”

Legg igjen en kommentar