5 av de beste sommeraktivitetene

Er det ikke et flott land vi bor i? Flere steder i Norge ser jo ut som et postkort. Naturen er magisk, luften er frisk og opplevelsen man får av alt i sin helhet kan sjeldent måles med noe annet. Har du lyst til å gi bort en opplevelse som vil huskes – eller kanskje du til og med være med på den selv – har vi laget en liste over noen av de beste sommeraktivitetene man burde utnytte nå og i tiden som kommer!

Flyboard

Kjenner du noen som digger sport? Og alt som har med hav og sjø å gjøre? Da er vannsport et kjempe morsomt alternativ! Kanskje du til og med kjenner noen som har hatt en ønske om å føle på hvordan det er fly? Som liten drømte om en superpower som Superman? Da vil flyboard være det perfekte alternativ!

Dette vil absolutt tilfredsstille alle ønsker om eventyr.

Med flyboard skyter man 9 meter opp i været før man kan dykke ned under bølgene. Følelsen av å bli skutt opp med jets er fantastisk – en helt unik følelse som definitivt er utrolig gøy å prøve!

Les mer om flyboard her: https://youwish.no/opplevelser/flyboard

Downhill-sykling

For mange er downhill/terrengsykling ikke bare en sport eller en hobby, men en livsstil – og noe somabsolutt vil spice opp eventyrlysten!

Downhill-sykling vil uten tvil kicke ditt awesomeness-nivå opp noen hakk!

På terrengsykling vil man garantert kjenne det i lår og legger etter en tur i marka – det er en flott treningsopplevelse. Belønningen er den flotte naturen, utsikten, treningen og hvor utrolig tøft det er! Kanskje det vil bli gavemottakers livsstil etter å ha prøvd det også?

Les mer om downhill-sykling her: https://youwish.no/opplevelser/downhill

SUP safari for to

Stand up paddle board har blitt veldig populært de siste årene. Hvorfor? Det er en morsom og annerledes vannsport som styrker hele kroppen. Det har faktisk blitt det nye kule! Hva er vel bedre enn å nyte naturen mens man samtidig får sole seg og i tillegg brukt musklene?

Opplev en av de beste utsikts-spottene over hovedstaden.

SUP er ment for folk i alle aldre, og alle kan mestre det på kort tid. Dette er en kjempefin opplevelse til den som elsker å være på vannet hvor man får en nydlig utsikt over Oslofjorden og hovedstaden. Dette er en flott aktivitet å dele med familie og venner, hvor man kan snakke og padle hele veien gjennom. Det å padle på havet i rolige omstendigheter skaper en følelse av frihet som ingenting annet.

Les mer om SUP safari her: https://youwish.no/opplevelser/sup-safari

Fjordcruise med reker for to

Skalldyr, sjø og magi. Høres det ikke hyggelig ut? Fjordcruise for to er en smakfull opplevelse som vil være med på å skape et hyggelig sommerminne.

De beste opplevelsene er de man deler, eller hva?

Et fjordcruise med reker for to er en herlig måte å tilbringe en varm sommerkveld på. Så hvorfor ikke ta med en venn og nyt deilige reker og godt selskap med utsikt utover den vakre Oslofjorden i kveldssolen.

Les mer om fjordcruise med reker her: https://youwish.no/opplevelser/fjordcruise-med-reker-for-to

Natt i mikrohyttene

Dette er en annerledes hytteopplevelse. En natt i mikrohyttene gir rom for kvalitetstid i vakre omgivelser. Hyttene ligger flott plassert i Kragerø, et av Norges mest populære ferieområder.

Her får man alt man kan ønske seg av en hyttetur – med det lille ekstra.

Rundt hele hytta strekker det seg en terrasse med 360 grader utsikt så du alltid finner en plass i sola – eller i skyggen hvis du vil det. Med vinduer på alle vegger av hytta har du natur, vann og fjell så langt øyet kan se, så her kan man virkelig utnytte naturen.

Les mer om mikrohyttene her: https://youwish.no/opplevelser/natt-i-mikrohyttene


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar