André (43) – Meget gode, positive minner fra flysimulator. Kommer garantert til å gjøre dette flere ganger!»

De fleste har vært om bord i et vanlig passasjerfly, men ikke alle har følt på intimiteten og spenningen ved å være pilot. Man kjenner seg som en konge i luften i det man legger kilometerne under seg. Få ting gir en bedre mestringsfølelse!

Kjenner du noen som hadde elsket en slik utflukt blant skyene?

En helt super og realistisk flysimulator

André fra Grua fikk opplevelsen «Flysimulator 737-800» i julegave fra sin samboer. «Opplevelsen var helt super og realistisk! Spesielt siden jeg er flyinteressert,» forteller André. «Men opplevelsen passer for alle,» tilføyer han. «Det beste med hele opplevelsen var nok den engasjerte og dyktige instruktøren.»

Kunne du tenke deg å prøve flysimulator?

En krevende men spennende innflyvning

«Vi tok av fra Gardermoen og fløy til Rygge for landingsrunder. Deretter foretok vi landinger på ulike lufthavner rundt om i Norge,» forteller André. «Jeg må spesielt trekke frem den krevende innflygingen til Alta lufthavn, det var en spennende utfordring,» smiler han.

«Jeg sitter igjen med meget gode og positive minner fra denne opplevelsen. Jeg kommer garantert til å gjøre dette flere ganger!» sier den engasjerte 43-åringen. «Jeg foretrekker faktisk å få opplevelser i gave. Minner for livet, vet du! Jeg kommer helt klart til å vurdere opplevelser i gave til familie og venner fremover,» avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om «Flysimulator 737-800» her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar