Spekkhoggere i flokk. 40 års gave til en som har alt.

På jakt etter 40 års gave? 9 gavetips til den som har alt!

40 års gave til den som har alt

Når man skal gi en 40 års gave er det mange fallgruver å gå i. Man skal ikke gi noe som virker for voksent, for å unngå å gi bursdagsbarnet flere rynker… Man skal heller ikke gi noe for ungdommelig – for man er tross alt 40 år.

40 er det nye 30! Er det ikke? Eller er det bare det vi sier til oss selv når vi runder halvveis til 80?

Det som i alle fall er helt sikkert, er det at dagens 40-åringer er spreke, kvalitetsbevisste og har alt de trenger fra før. Når man runder 40 går det opp for mange hvor fort dagene faktisk går, og hvor kort livet er.

Livet må leves nå!

Gi 40-åringen kvalitetstid i gave slik at man kan fylle opp dagene med gode minner å tenke tilbake på.

Her er 10 drømmende opplevelser som stopper tiden for en liten stund:

1. God utsikt fra helikopter

De færreste av oss har hatt sjansen å sitte på i et helikopter, hvis det også er tilfellet for din jubilant – gi en sightseeing fra helikopter i gave! Les mer her.

2. Gourmetmåltid som imponerer – en 40 års gave med smak av luksus

Sjansen er stor for at den du skal kjøpe til setter pris på god mat. Derfor kan du trygt gi bort et gavekort på en femretters middag med vinpakke til. Les mer her.

3. Se spekkhugger på kloss hold

Med safari fra RIB-båter kommer man svært nær disse spennende dyrene. Man er hele tiden i trygg avstand sammen med guider. Dette er en storslått opplevelse man vil huske. Les mer her.

Spekkhuggersafari

LES OGSÅ: 20 kule 30 års gaver under 1000

4.Luksus med velvære og avslapning

Gi bort en luksusbehandling med 90 minutters behandling for ansikt, kropp – og sjel! En gave mest populær blant damer, men absolutt noe å unne menn også. Les mer her.

5. Gi et gavekort på middag og skikkelig show – en underholdende 40 års gave

Denne pakker lover både fireretters middag og show, og gjett om Wallmans leverer. Her kan man forvente hits fra nåtid og de siste 40 år, det kan vel være gøy for bursdagsbarnet?

Les mer her.

God stemning på Wallmans show

LES OGSÅ: Gave til han som liker adrenalin

6. Hvalsafariweekend

Hvis du virkelig skal fleske til med en stor gave og har noen å spleise med bør dere kjøpe denne weekendpakken i Senja med hvalsafari og mat inkludert! Les mer her.

7. Gi bort en eventyrlig overnatting?

Hva med overnatting ved et svensk slott i 40-års gave? Nydelige Thorskog Slott omkranset av sin grønne hage er verdt et besøk. Kun to timer fra grensen kan man få oppleve litt gammeldags glamour og romantikk. Les mer her.

 

Thorskog slott

8. Romantikk på godset

Hvis man ikke vil ta turen til Sverige for å bo på slott, kanskje et nydelig gods kan duge? Dette gavekortet inkluderer overnatting på et ekte gods, med deilig middag og frokost inkludert. Dette er en vinner! Les mer her.

9. Formel-1 fører for en dag. Guttedrømmen?

Vel så moro for damer hvis man hatt drømmen om å prøve en formel-1 bil. Vi skal være ærlig, det koster litt med en hel dag på Anderstorp Formel-1 bane med egen instruktør og lunsj, men så verdt det! Man lever kun en gang! Les mer her.

 

Kommentarer

Ett kommentar til “På jakt etter 40 års gave? 9 gavetips til den som har alt!”

Legg igjen en kommentar