Ta med deg feriefølelsen inn i hverdagen. Glad jente på joggetur.

Grå hverdag? 4 enkle tips for å bevare feriefølelsen året rundt!

Etter en lang, varm og innholdsrik sommer kan det føles tungt å ta fatt på hverdagen igjen. Tidsklemma griper fatt i deg og det føles ut som energien du har samlet opp i løpet av sommeren sakte, men sikkert forsvinner ut av kroppen.

Skulle du ønske du kunne ta med deg den gode feriefølelsen inn i hverdagen?

Det kan du – og det er faktisk ikke så vanskelig. Det krever bare at du gjør en liten innsats – for ingenting kommer av seg selv.

Ta med deg feriefølelsen inn i hverdagen. Glad jente i høstløvet med paraply.

Ta kontroll over hverdagen

1. Forberedelse

Sett opp en plan for uken hver søndag. Det kan ofte være en liten kabal, men ved å løse den før man står midt oppi den, unngår man mye unødvendig stress og får fristilt tid til å bruke på noe du faktisk har lyst til.

Hvem skal hente i barnehagen, hva skal du ha til middag og hvilke planer har du/dere? Alt plottes inn i kalenderen – og vipps så har du fått oversikt og roligere puls slik at du kan få en god start mandag morgen.

2. Få nok søvn

Ikke fall for fristelsen til å bli liggende på sofaen og se på tv til langt på natt. Det er ikke verdt det. Legg deg i tide, slik at du kan våkne opp uthvilt.

3. Skap en koselig morgenrutine

Sett av god tid om morgenen. Ta deg en lang dusj, spis en god frokost og unn deg selv tid til å puste. Hør på fin musikk som gir deg en god følelse i kroppen. Da legger du grunnlaget for en fin dag.

4. Ta vare på tiden

Etter en lang arbeidsdag er man gjerne sliten. Det er ikke til å komme utenom. Men vet du hva? Du får faktisk ikke mer energi av å ligge på sofaen og se på serier. Kom deg opp fra sofakroken. Gå en tur, inviter venner på middag, meld deg på et kurs, les en god bok på terrassen med en kopp te. Fyll kveldene med lysbetonte aktiviteter som gir deg energi.

Ta med deg feriefølelsen inn i hverdagen.

Det enkle, er ofte det beste

Med disse fire tipsene kan du snu en grå hverdag til en mer innholdsrik og inspirerende uke.

Ved å følge disse fire tipsene tar du mer kontroll over din egen uke. Ved å planlegge, få nok søvn og sette av tid til aktiviteter kommer du langt.

Skap rom for deg selv slik at du får mer overskudd og glede i hverdagen.

 

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar