Waqas (41) fra Oslo ble belønnet for god innsats på jobb med et koselig alpakkabesøk for familien

Noen ganger hadde det vært deilig å bare komme seg bort fra storbyens mas og kjas. Å få en ordentlig pause fra hverdagens stress og uendelige gjøremål. Kanskje til og med lære av noen lodne, firbente venner, som virkelig vet kunsten å ta livet med ro. 

Med et gavekort på Alpakkabesøk får man akkurat den muligheten! Bare spør Waqas, som fikk ta med seg familien og hilse på søte, morsomme alpakkaer i hyggelig gave fra arbeidsgiver.

Hadde du blitt glad for et alpakkabesøk?

“Fantastisk opplevelse”

“Gavekortet fikk jeg fra jobb, for god innsats. Det var en fantastisk opplevelse! Det beste med den var at man fikk gjort noe man vanligvis ikke hadde brukt tid på,” forteller Waqas.

“Jeg sitter igjen med minner om at det er gøy å gjøre ting litt utenom det vanlige, og at alpakkaer er artige dyr,” smiler han. 

Det er de virkelig, Waqas! Har du hilst på alpakkaer før, kjære leser?

“Viktig å få de rette mulighetene til opplevelser”

“Jeg synes det er veldig hyggelig å få en opplevelse i gave, for det gjør at man føler seg verdsatt. Det er ikke alltid man trenger penger, det er også viktig å få de rette mulighetene til opplevelser,” sier han videre. 

Waqas får spørsmål om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv, og trenger ikke lang betenkningstid. “Ja, absolutt!”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som har drømt om å møte alpakkaer på nært hold? Som kanskje har lyst til å mate de eller bare slappe av med dem? Da er opplevelsen Alpakkabesøk et perfekt alternativ! Dette er den ideelle gave for den som ønsker en avslappende tid sammen med noen fantastiske og morsomme dyr. Ta med barna eller noen gode venner og lag minner for livet!

  • Opplevelse for fire personer
  • Milde, myke, nysgjerrige og vennlige dyr
  • 30 koselige minutter

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord: