Veronica (46) fra Bergen – “YouWish anbefales på det varmeste, terningkast 6!”

Litt ekstra hygge i hverdagen er noe de fleste setter pris på. Men, det er ikke alltid like lett å sette av tid til hygge i en travel hverdag med uendelig mange gjøremål, plikter og ærender. Selv om det kanskje høres deilig ut å kunne sette seg ned og nyte et deilig måltid med herlige smaker fra havet en ettermiddag eller kveld, er terskelen for å faktisk unne seg det ofte litt for høy. 

Minner dette deg om noen?

Gjør som familien til Veronica (46) fra Bergen! De ga henne nemlig et gavekort fra YouWish som ble brukt på Sjømat for to, og dermed ga bort en mulighet til å unne seg litt hygge og kvalitetstid i hverdagen – fylt med gode smaker!

“Opplevelsen var helt super fra vi ankom til vi gikk”

“Vi fikk en opplevelse fra YouWish fra nær familie i julegave. Egentlig var gaven en annen spesifikk opplevelse, men vi valgte å bytte til valgfritt gavekort og plukket selv ut alternativet Sjømat for to,” forteller Veronica.

“Opplevelsen var helt supert fra vi ankom restauranten til vi gikk; mette, glade og fornøyde,” fortsetter hun.

Visste du at man har 365 dagers bytterett med gavekort fra YouWish?

“Vi ble tatt imot av service-minded personale med det samme vi kom, og fikk et flott vindusbord, selv om vi egentlig var tiltenkt et bord for to midt i lokalet. Videre fikk vi servert tre deilige retter i tur og orden. Alle rettene var lekkert anrettet, med mye mat og smakte fortreffelig. I tillegg passet servitøren hele tiden på at vi ble oppvartet og at det ikke manglet noe,” sier Veronica fornøyd.

“Minnet vi sitter igjen med er en gastronomisk opplevelse i flotte omgivelser, og en veldig koselig aften.”

“Opplevelser har en enorm nytteverdi for den/dem som mottar det”

“Det å få en opplevelse er helt supert! Vi er godt voksne og har det meste vi trenger. En opplevelse sammen med sin(e) kjære gir ikke minst kvalitetstid til å kose seg sammen,” innrømmer hun.

Det kunne jeg ikke vært mer enig i, Veronica!

“Vi pleier selv å gi bort opplevelser, og kommer til å fortsette med det, nettopp fordi det har en enorm nytteverdi for den/dem som mottar det,” sier hun fornøyd, før hun legger til: 

“YouWish anbefales på det varmeste, terningkast 6!”

Om opplevelsen

Har du en kjæreste eller venn som elsker mat og har en forkjærlighet for havets delikatesser? Da er «Sjømat for to» den perfekte gave! Dette er en hyggelig matopplevelse som vil få tennene til å løpe i vann, med en god treretters. Skjem bort noen du er glad i med et smakfullt måltid!

  • En kulinarisk opplevelse for to
  • Opplev sjømat av god kvalitet
  • En ferdigstilt treretters meny bestående av forrett, hovedrett og dessert
  • Oppdag en livlig atmosfære med Fisketorget som bakteppe

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av