Årets store gavetrend – Perfekte siste-liten-gaver levert på fem minutter

Visste du at hele 51 prosent av nordmenn ønsker seg opplevelser til jul?

YouWish.no tilbyr over 500 opplevelser som du kan få levert som elektroniske gavekort i løpet av få minutter. De opplever at tidens gavekjøpere vil handle kjapt og enkelt, uten at det skal gå utover kvaliteten på gaven. Det siste året har nettsiden sett at salget av opplevelsesgavekortet, der mottakeren får velge opplevelse selv, har økt betraktelig.

– Salget av vårt opplevelsesgavekort har økt med 18% prosent i 2018. Det vitner om at kundene ønsker å la sine gavemottakere velge opplevelse selv. Dessuten er det kjapt og enkelt å kjøpe. Vinn-vinn for begge parter, sier Bjørn Trolin, daglig leder i YouWish.no.

Her kan du kjøpe opplevelsesgavekortet

Opplevelsesgaver er blant årets mest populære julegaver blant den norske befolkningen. I følge en fersk undersøkelse utført av Respons Analyse svarer 51 prosent at de ønsker seg opplevelser til jul. Økt omtanke for miljøet kan spille inn her, mener Trolin.

– Vi ser at opplevelser som julegaver blir mer populært for hvert år som går. Folk ønsker å gi bort personlige julegaver som skiller seg ut, og mange har sett seg lei på det enorme konsumet av gjenstander i samfunnet vårt. De vil bruke pengene sine på gaver som faktisk gir mottakeren noe positivt, og som ikke bare blir liggende på loftet. Omtanke for miljøet og kloden spiller nok også inn her. Kundene blir stadig mer bevisste og vil gi bort bærekraftige gaver som ikke forsøpler, sier han.

BÆREKRAFTIGE JULEGAVER: – Kundene ønsker å kjøpe gaver som ikke bidrar til å forsøple. Opplevelser er et godt alternativ hvis man er på jakt etter en mer miljøvennlig julegave, sier Bjørn Trolin i YouWish.no. Foto: iStockphoto

Andrea tok med kjæresten på skytedate: – Det ble en dag med mye smil og latter!

Andrea Emilie Borgenvik (25) fra Hvasser er blant de mange som har kjøpt en opplevelsesgave det siste året. Hun  overrasket kjæresten sin med en skytedate i bursdagsgave.
– Jeg hadde lyst til å gjøre noe hyggelig for og med han, og tenkte derfor at en opplevelse ville være midt i blinken, forteller Andrea.
De visste ikke helt hva de skulle forvente før de dro, men visste at de skulle få skyte 100 skudd hver.
– Jeg hadde aldri skutt før, og var derfor ganske spent! Samtidig prøvde jeg å ikke lage meg så mange forventninger, for da blir man som regel alltid positivt overrasket! Og det ble vi, smiler hun.
Nervene roet seg raskt da de ankom stedet, og Andrea er veldig fornøyd med hvordan opplevelsen ble.
–  Vi ble delt i 2 grupper og gikk for å skyte! 1. runde med pistol, deretter var det en ny runde, denne gangen med revolver! Instruktørene var veldig dyktige og profesjonelle, og det ble en skikkelig kul og morsom opplevelse!

OVERRASKELSE MED KRUTT: Andrea overrasket kjæresten med en spennende skytedate. – Det ble en dag som overgikk alle forventninger, sier hun. Foto: Privat

ANBEFALTE OPPLEVELSER TIL KJÆRESTEN

Skytedate kr 1500,- Harry Potter Escape Room, kr 415,-  Romantisk middag, fra kr 1790,- Indoor skydive, fra kr 600,- Spa og velværedag, fra kr 2230,- Hundekjøring, fra kr 650,- Wallmans Dinnershow, kr 975,- Italiensk Matkurs, 1350,- Parfloating, kr 1290,- Duobehandling, fra kr 1590,-

 

– «Glamping» er blant årets mest solgte opplevelsesgaver

YouWish.no tilbyr opplevelser i mange ulike kategorier. I år har de sett en særlig stor interesse for unike overnattinger, der man får oppleve en natt utenom det vanlige.

-Kundene elsker disse pakkene. Overnattinger i tretoppene, i unike mikrohytter eller i svevetelt. En av våre seneste nyheter, Dome Glamping, har tett helt av. Her får man en luksuriøs overnatting i telt tett på naturen. Det blir nok en av årets bestselgere, sier Trolin i YouWish.no.

Glamping-trenden har lenge vært et begrep i utlandet. Når du «glamper» er det ingen teltstenger som må monteres, ingen soveposer å rulle ut, og det skal heller ikke være langt til nærmeste toalett.

– Det å ligge i ei seng og ha det varmt og koselig og se ut på Randsfjorden er så spesielt. Det er en opplevelse for alle sanser. Lydene, lukten og det å ha det behagelig samtidig trekker til seg alle slags folk, sier Siri Hallaren, leverandør av opplevelsen «Glamping i Luksustelt» på YouWish.no.

BESTSELGER: En av de seneste nyhetene på YouWish.no er glamping – og det er allerede en bestselger.

Anbefalte overnattinger utenom det vanlige

Svevetelt med friluftspakke, kr 990,- Dome Glamping, 1390,- Glamping i luksustelt, 1600,- Moskusweekend for to, 1540,- Snøhotell, 3300,- Nordlysweekend for to, 8400,- Spøkelsesnatt rom 216, 1695,- Hotell i trærne, kr 4700,- Natt i mikrohyttene, kr 2290,- Pålehytta getaway, 2450,-

– Romantiske Getaways skuffer aldri

TID SAMMEN: Usikker på årets kjærestegave? Gi bort en romantisk getaway som gir dere kvalitetstid, er Bjørn Trolins beste tips.

Å kjøpe julegave til kjæresten kan være en vanskelig og dyr affære, og en oppgave som gir mange hodebry. Man er redd for å skuffe kjæresten fordi forventningene til denne gaven ofte er skyhøye. Gaven skal være både personlig og gjennomtenkt – den skal vise hvor mye personen betyr for den andre.

Her har Bjørn Trolin i YouWish.no et veldig godt tips.

– Kjøp en romantisk overnatting dere kan oppleve sammen. Et opphold på en flott sparesort eller en romantisk tur til en annen by. Dette er pakker vi selger massevis av, og som vi får mange gode tilbakemeldinger på, forteller Trolin.

ÅRETS VIKTIGSTE GAVE: Mange velger å kjøpe opplevelser som julegave til kjæresten.

Anbefalte Romantiske Getaways

Romantisk spaweekend, 2490,- Luksustretopphytten med hundekjøring, 6500,- Romantikk ved havet, kr 2590,- Romantikk på slottet, kr 2790,- Romantikk på Røros, kr 2590,- Romantikk på Hafjell, kr 5800,- Fjordromantikk, kr 2700,- Skalldyrweekend, kr 2990,- Romantisk spaweekend på suite, kr 4320,- Herregårdsromantikk ved sjøen, kr 2990,-

– En guttedrøm i oppfyllelse

DRØMMEDAG: Espen Flisbakk (51) fikk en kjøreopplevelse av samboeren sin. – Dette kan anbefales på det sterkeste til alle som har interesse for raske biler og motorsport. Og her er det ikke kjønnsdiskriminering – dette er gøy for alle. En slik gave må bare oppleves, sier han.

Espen Flisbakk (51) er blant de mange heldige gavemottakerne som fikk en opplevelse fra YouWish.no i år. Han ble overrasket med en drømmedag på racerbanen av samboeren da han fylte 50 år. Turen ble gjennomført denne våren, og jubilanten er full av begeistring når han skal beskrive dagen.

-Det å få kjøre Lamborghini i knall sol og få lov til å bruke bilen nesten til det fulle… Ja, det var en guttedrøm som endelig gikk i oppfyllelse, smiler 51-åringen.

-Helt spesielt å få oppleve dette sammen med mine kjære

Han møtte opp på Rudskogen, sammen med samboeren og flere i familien som ønsket å bli med for å se jubilanten få oppfylle en av sine store guttedrømmer.

Espens  sitter igjen med mange gode minner etter dagen på Rudskogen.

-Jeg ble veldig godt ivaretatt av en hyggelig instruktør som var helt utrolig til å veilede slik at jeg fikk maksimalt ut av kjøreopplevelsen. At min kjære og flere andre i familien tok turen for å oppleve dette sammen med meg gjorde det ekstra spesielt.

NYE MINNER: Espen satte ekstra pris på at han fikk en opplevelse han kunne oppleve sammen med de han er glad i.

-Denne gaven må bare oppleves

Espens opplevelse har gitt mersmak og han er veldig fornøyd med opplevelsen han fikk i gave.

– Å få en opplevelsesgave er helt supert! Bare det å finne på en slik gave er spennende. Det finnes mange andre opplevelser som også kan benyttes, men jeg valgte altså å bruke min gave til å kjøre styggfort med bil på bane.

Er det noe du kan tenke deg å gi andre ved en senere anledning?

– Ja, en opplevelsesgave uansett om det er bilkjøring eller mat på en bedre restaurant. Så er dette en fin gave til noen som har nesten alt. Det kan anbefales på det sterkeste til alle som har interesse for raske biler og motorsport. Og her er det ikke kjønnsdiskriminering – dette er gøy for alle. En slik gave må bare oppleves, smiler Espen.

STORT UTVALG: På YouWish.no kan du velge mellom sportsbilspakker i mange prisklasser. Fra 795 ,-

Anbefalte supersportsbilopplevelser

Kjør supersportsbil på racerbane, kr 3490,- Kjør Ferrari, kr 795,- Kjør Lamborghini, kr 995,- Kjør GT86 på bane, kr 1999,- Top Gear Driving Experience, kr 5995,- Offroad experience, kr 1499,- Kjør en Formel 1-bil, kr 12900,- Racingtur på bane, kr 990,-  Adrenalintur på racingbane, kr 1790,- Lamborghini Driver Experience, 2795,-

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *