Tuva (25) fra Oslo ble overrasket av bestekompisen med en unik vennedate

Hverdagen kan by på mange frustrerende øyeblikk, og det føles godt å få utløp for følelsene. Det er derimot lite akseptert å slenge løs på bryllupsfestens glass, eller kontorets datamaskiner i de aller fleste tilfeller. Men, visste du at det finnes rammer hvor du virkelig kan få utløp for følelsene dine og bli kvitt en god del aggresjon? 

Kan du tenke deg til hvilken opplevelse jeg snakker om?

Bestekompisen til Tuva (25) fra Oslo syns hvertfall at det var på tide at hun fikk utløp for litt aggresjon, og overrasket henne derfor med et gavekort på Anger management date!

“Utrolig morsomt, og overgikk all forventning”

“Jeg fikk en Anger Management date i julegave av bestekompisen min. Det var en veldig gøy og spennende gave siden jeg ikke hadde hørt om dette konseptet tidligere. Jeg syns det virkelig var en kreativ og unik gave som jeg ble kjempeglad for!” innleder Tuva.

“Det var utrolig morsomt, og overgikk all forventning. Vi ble møtt av en veldig hyggelig betjening i et superkult lokale der vi kunne hamre løs på et bredt utvalg gjenstander. Samtidig fikk vi høre på favorittmusikken vår,” fortsetter hun. ”Det beste med opplevelsen var nok å få tilbringe tid med bestekompisen min samtidig som vi fikk prøve noe helt nytt.”

Hmm… Kjenner du noen som hadde hatt godt av en anger management date?

“Vi spilte baseball med ulike glassartikler”

“Vi hadde det kjempegøy fra vi kom inn i lokalet og skiftet til hvite heldresser og verneutstyr, til vi kastet den siste glassflasken i veggen. Ett av de beste minnene jeg sitter igjen med er når vi spilte ”baseball” med ulike glassartikler” sier Tuva og ler godt i det hun tenker tilbake på øyeblikket.

“Jeg synes det var utrolig hyggelig! Vi er begge veldig travle i hverdagen, så det å få en gave der vi får vært sammen betyr mye for meg. Jeg synes også det å få en opplevelse i gave er en fin måte å prøve noe nytt som jeg kanskje aldri hadde gjort hvis ikke jeg hadde fått det i gave,” innrømmer hun.

Det kan vel de aller fleste av oss kjenne oss igjen i, eller hva?

“Det er jo så mye å velge mellom”

“Jeg kommer 100 prosent til å gi bort flere opplevelsesgaver fremover! Jeg har allerede begynt å se på ulike opplevelser jeg kan gi bort i julegaver til venner og familie,” sier Tuva. 

“Vi kjenner alle noen som har alt de trenger, og som ikke ønsker seg noe som helst, til de tenker jeg det passer helt perfekt med en opplevelsesgave! Og det er jo så mye å velge mellom, slik at man kan skreddersy en perfekt, minnerik opplevelse til de man er glad i,” legger hun til avslutningsvis, og er strålende fornøyd. 

Om opplevelsen

 Kjenner du noen som nettopp har mistet jobben eller gått ut av et forhold? Eventuelt bare noen som kunne hatt godt av å gå litt amok med et balltre? Anger Management date er den perfekte gaven for frustrerte venner eller kjærester! Kjenn adrenalinet pumpe og lytt til den tilfredsstillende lyden av knuste glass. Overrask med en uforglemmelig date!

  • 20 minutters tilfredsstillende hærverk med din partner
  • Knus 21 ulike enheter med balltre og brekkjern
  • Få utløp for frustrasjon og en god latter i godt selskap
  • Inkluderer briefing og omkledning

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av