Tore (60) fra Sandefjord fikk en drøm som gikk i oppfyllelse – “Fantastisk opplevelse som overgikk alle forventinger”

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en helt top-notch bil? Ferrari eller Lamborghini for eksempel? Eller hva med begge deler? Denne drømmen ble nemlig gjort til virkelighet for Tore (60) fra Sandefjord, som fikk gavekort på å kjøre Ferrari og Lamborghini i bursdagsgave av sin kone og to sønner.

Hvem ville du overrasket med muligheten til å oppfylle guttedrømmen?

“Fantastisk opplevelse som overgikk alle forventninger»

“Jeg fikk denne opplevelsen i 60-årsgave av min kone og to sønner. Det var en fantastisk opplevelse som overgikk alle forventninger!” innleder Tore, og øynene skinner av glede.

“Den beste opplevelsen i min mening er akselerasjon med Lamborghinien på motorveien, og følelsen av å trykkes ned i setet som følge av det. Lydopplevelsen var også uforglemmelig,” fortsetter han.

Kjenner du det krible i kroppen?

“Jeg ble sett med en gang ved ankomst”

“En veldig god opplevelse hele veien, og jeg ble sett med en gang ved ankomst. Mens jeg ventet på at det skulle bli min tur fikk jeg god informasjon fra verten, og jeg fikk kjøre før avtalt tid,” skryter han. 

“Det var hyggelige svenske instruktører i begge bilene. I tillegg var det god anledning til å ta bilder og filme akselerasjon på E18 fra Essoen i Kobbervikdalen. Alt fungerte veldig bra,” sier han videre.

Et minne for livet – finnes det noe bedre?

“En opplevelse man kan leve lenge på”

“Jeg har jo det meste av ting allerede, så dette er en opplevelse man kan leve lenge på,” innrømmer han.

Tore nøler ikke når han blir spurt om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv. “Ja, denne positive erfaringen vil absolutt gjøre dette mer aktuelt for meg fremover,” legger han til avslutningsvis, og smiler fra øre til øre.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som elsker sportsbiler? Da kan du gi dem sjansen til å kjøre noen av de beste modellene som finnes! Med opplevelsen Kjør Ferrari & Lamborghini går en sportsbilelskers drøm i oppfyllelse. Her får den heldige gavemottaker boltre seg på motorveien og sammenligne to legendariske vidunderbiler. Perfekt for den med sans for biler i verdensklasse!

  • Kjør både Ferrari og Lamborghini
  • Sammenlign to sportsbiler i verdensklasse
  • 8-10 kilometer effektiv kjøring per bil
  • En profesjonell instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av