Tone (63) fra Oslo nøt en autentisk smak av Italia

Det kan være utfordrende å holde seg oppdatert på alt som skjer i livene til de man er glad i. Ofte legges det løse planer om å møte nære og kjære, men som av ulike grunner ikke gjennomføres. Ved å gi bort et gavekort på Italiensk for to har man et hyggelig sted hvor man kan møtes og tilbringe etterlengtet tid sammen over et godt måltid. Og finnes det egentlig noe bedre?

Tone (63) fra Oslo og mannen fikk akkurat dette i julegave av deres datter.

Tror du gaven falt i smak?

“God mat og god stemning”

“Vi fikk gavekort på  opplevelsen Italiensk for to av vår datter i julegave. Det var en veldig fin opplevelse, god mat og god stemning. Vi liker begge italiensk mat og dette passet oss perfekt å få som gave,” forteller Tone.

“Etter opplevelsen sitter vi igjen med minner om god mat og en veldig hyggelig gave som min mann og jeg koste oss masse med,” fortsetter hun.

Kjenner du noen som hadde satt pris på muligheten til å nyte en italiensk middag ute?

“Jeg gir ofte bort opplevelser selv”

“Jeg liker godt å få opplevelser i gave og gir ofte bort slike gaver selv, så jeg kunne absolutt tenke meg å gi en opplevelse i gave til andre,” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Er det på tide med litt kvalitetstid sammen med verdens beste venn eller søster? Da er opplevelsen Italiensk for to den perfekte gaven! Her får man nyte en velsmakende italiensk middag i godt selskap. Måltidet er laget av kun de beste råvarer, nøye plukket ut av dyktige kokker, og man velger selv blant et utvalg deilige hovedretter som gir mest vann i munnen. Her står god mat og hygge i fokus. Buon appetito!

  • Et nydelig måltid for to
  • Velg blant utvalgte hovedretter nøye satt sammen av dyktige kokker
  • Nyt kvalitetstid og et lite stykke Italia

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Stikkord: