Tina-Evelyn feiret ny jobb med kjæresten på hotell

Det å kunne unne seg en natt på hotell en gang i blant er en enkel måte å skape litt luksus i hverdagen. Man får et lite avbrekk fra alt det vanlige, og det gir en mulighet til å nyte dyrebar kvalitetstid med den som betyr aller mest. Det trenger nemlig ikke å bety at du må dra langt for å kose deg med en liten miniferie. Bare spør Tina-Evelyn!

Er det lenge siden du nøt en natt på hotell med din kjære?

“Godt vertskap, nydelig mat, og en upåklagelig utsikt”

“Jeg kjøpte gavekort på opplevelsen Hotellovernatting for to til kjæresten og meg selv, for å feire at begge har startet i nye 100% jobber,” forteller Tina-Evelyn.

“Opplevelsen var helt fantastisk! Det beste med den var å få dele den med min kjære på et ekstremt flott hotell, med godt vertskap, nydelig mat og en upåklagelig utsikt,” fortsetter hun.

Det høres ikke feil ut, Tina-Evelyn!

“Ekstremt imponert over YouWish”

“Jeg sitter igjen med et hyggelig minne, hvor jeg fikk dele kvalitetstid med kjæresten min og tatt litt pause fra hverdagen,” sier hun og smiler bredt. 

“Personlig syns jeg det er veldig fint å få en opplevelse i gave. Jeg kjøpte denne opplevelsen med blant annet et åpent gavekort jeg hadde fått da jeg sluttet i forrige jobb. Det var et utmerket prisavslag å få på en allerede rimelig opplevelse!” legger hun lattermildt til. 

Hvem kan vel motstå en god deal?

Jeg spør Tina-Evelyn om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave igjen ved en senere anledning. Hun trenger ikke lang betenkningstid før hun nikker. 

“Ja, absolutt! Jeg ble ekstremt imponert over YouWish. Faktisk har jeg allerede siden oppholdet vårt kjøpt to gavekort som jeg ga vekk til to venninner i bursdagsgave, nettopp fordi jeg var så fornøyd selv,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Hva med en liten getaway? Slå dere fri fra hverdagens rutiner, legg vekk mobil og oppvask, og dra på en miniferie sammen! Hotellovernatting skal være en tid uten bekymringer, hvor man ikke trenger å ofre en tanke til daglige gjøremål. Bare sjekk inn og pust ut. Ta med deg kjæresten på hotellovernatting og nyt en natt for to mens dere blir tatt godt vare på.

  • Hotellovernatting for to personer
  • En overnatting med frokost inkludert
  • En herlig miniferie venter!

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av