Tamara (53) fra Åkrehamm – “Jeg fikk sett mannen min i et nytt lys og ble enda mer forelsket”

Noen ganger er det å lage middag det absolutt siste man har lyst til. I en hverdag fylt med rutiner og gjøremål kan det å stille seg foran komfyren og forberede et måltid rett og slett være et skikkelig ork. Da hadde det vel vært skikkelig deilig om man heller kunne tatt seg en tur ut for å nyte et bedre måltid på restaurant, eller hva?

Kjenner du noen som hadde blitt glad for akkurat den muligheten?

Da bør du gjøre som datteren til Tamara (53) fra Åkrehamm! Hun ga nemlig moren sin et gavekort på opplevelsen Middag for to i julegave.

“Vi koste oss og fikk slappet ekstra av”

“Jeg fikk gavekort på Middag for to av min datter til jul, og fikk en god opplevelse sammen med min mann. Restauranten hadde en god beliggenhet, og den var rolig og avslappende. Vi koste oss og slappet ekstra av,” forteller Tamara.

“Det beste med opplevelsen var å endelig få min mannmed ut å spise, bare vi to,” fortsetter hun.

Kvalitetstid med sin kjære – blir det bedre?

“Jeg fikk sett mannen min i et nytt lys og ble enda mer forelsket”

“Det var en veldig koselig middag, med god mat og vin. Minnene jeg sitter igjen med er at jeg fikk sitt mannen i et nytt lys og ble enda mer forelsket,” smiler Tamara.

Kanskje dette gir inspirasjon til årets julegave til kjæresten?

“Opplevelsen var en perfekt gave, synes jeg. Ved riktig anledning kunne jeg godt gitt en sånn opplevelse i gave til noen jeg er glad i,” legger hun fornøyd til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som ikke ønsker seg noe? Da vil middag for to være helt perfekt! Gi bort en herlig matopplevelse til noen som fortjener en utsøkt middag ute og en liten pause fra hverdagen. Dette er gaven som aldri slår feil – å kose seg på restaurant med en man er glad i er noe alle setter pris på.

  • Velsmakende middag for to
  • Deilig hovedrett laget av ferske råvarer
  • En enhet drikke inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av