Svein Erik (24) – Ga bort en gave hvor hensikten var å lage gode minner.

Når var sist du lagde gode minner med de du er glad i? Det er jammen ikke lett når dagene flyr avgårde med jobb og hverdagslige gjøremål. Hvor blir tiden av? Vel… Det er nettopp derfor det er så viktig å sette av tid til nære og kjære, og heller sette gjøremålene på vent.

En hensikt om å skape gode minner sammen

Det er viktig å ta vare på de man har, ha det litt gøy og leve i nuet! Dette kjenner også Svein Erik fra Bergen på, og det var nettopp derfor han kjøpte opplevelsen, «Kjør Lamborghini» til sin bror, onkel, søskenbarn og seg selv. «Hensikten med denne gaven var å bli flinkere til og skape minner sammen som familie.»

For en fin tanke!

Fire stykk bilfrelste gutter

«Å skape minner sammen er noe vi ikke er så flinke til i vår familie. Det er mye jobb og andre momenter som gjør at vi er veldig travle, så da var det helt fantastisk og koble av med superraske biler for fire bilfrelste gutter,» forteller Svein Erik.

Travel hverdag… Kan du kjenne deg igjen?

Entusiastiske og dyktige instruktører

«Opplevelsen var veldig bra. Jeg likte veldig god at det var så uformelt og greit satt opp, slik at vi kunne nyte opplevelsen uten noe problem,» sier Svein Erik. «Det beste med opplevelsen var å sette seg inn i en feit Lamborghini og bare gi flat pedal. FOR ET RYKK OG IKKE MINST FOR EN LYD!!» forteller han entusiastisk. «Vi hadde dyktige instruktører hvor vi merket at de hadde personlig interesse for biler. De veiledet oss entusiastisk slik at vi skulle få en best mulig opplevelse.»

Tenk så flott det er å kunne praktisere sin passion med familien!

«Jeg kan garantere at du smiler bredt.»

«Etter opplevelsen sitter vi alle igjen med gode minner av latter og adrenalin. Det var en fornøyelse og sitte på i en rå sportsbil hvor hele gjengen koste seg og nøt opplevelsen,» smiler Svein Erik. «Det artigste var at vi sto og sikla på en Ferrari F8 dagen før opplevelsen, og da vi møtte opp på racerbanen stod det jaggu meg en der. Min onkel var i ekstase og oppgraderte til denne bilen,» sier han. «Meg og min bror storkoste oss i Lamborghini Huracan som vi kjørte.»

Svein Erik mener at dette er en flott opplevelse å gi til en bilinteressert. «Her får du anledning til og nyte brølet fra en Ferrari eller illsinte okser fra en Lamborghini, helt til du selv kjører. Gi flat pedal i en av bilene og jeg kan garantere at du smiler bredt!» avslutter han med et glimt i øyet.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Kjør Lamborghini vil være den perfekte gaven for bror, far eller onkel som lenge har drømt om en kjøretur full av testosteron!

  • 5 minutter effektiv kjøring i en rå Lamborghini Huracan
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *