Sue (30) fra Drammen var pilot for en dag – “Dette er utvilsomt noe jeg vil gjøre igjen!”

Det å være pilot for en dag og manøvrere et motorfly i lufta er en egen kunst. Å se verden fra et helt unikt perspektiv vil gi en frihetsfølelse utenom det vanlige. Dette fikk Sue og kjæresten fra Drammen kjenne på, da Pilot for en dag ble bursdagsgaven de to koste seg med sammen. 

Kjenner du noen som har en pilot i magen?

“Veldig mye verdi for pengene”

“Jeg kjøpte gavekort på Pilot for en dag selv, og det ble brukt som bursdagsgave sammen med kjæresten min. Det var en gave til en person, men den andre personen fikk være med som passasjer. Dette gjorde opplevelsen enda mer verdifull, ettersom man kan dele den med en man er glad i,” forteller Sue.

“Vi fikk veldig mye verdi for pengene! Instruktøren var svært flink til å få oss til å føle oss trygge, og man går en god gjennomgang av teori før man starter på selve opplevelsen,” fortsetter hun.

Høres dette ut som noe for deg?

“Utvilsomt noe jeg vil gjøre igjen”

“Vi lærte mye av selve opplevelsen, og vi følte at vi fikk en større forståelse av det å være en pilot. Instruktøren var veldig behjelpelig og nøye, både før, under og etter flyturen. Hele kommunikasjonen underveis var svært god,” smiler hun. 

“Dette er utvilsomt noe jeg vil gjøre igjen!,” forteller Sue entusiastisk. “Det er kjempegøy å kunne fly et fly, og det ga mersmak. Det var som sagt mye verdi for pengene. Jeg syns opplevelser er den beste gaven man kan få, hvert fall hvis den kan deles med noen andre! Det er noe man aldri glemmer. Jeg kunne absolutt tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave selv,” legger hun til avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Prøvefly et motorfly gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. en halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.