Stig (40) fra Drammen fikk en ordentlig avslappende 40-årsgave – “Var litt skeptisk, men det er helt borte nå”

Å unne seg total avkobling i en travel hverdag er noe mange av oss er ekstremt dårlige på. Selv om man gjerne tenker at man skal få satt av litt tid til å ta vare på seg selv, er det ikke akkurat sjeldent at det går i glemmeboka allikevel. 

Kjenner du noen dette høres ut som?

Da bør du gjøre som vennene til Stig (40) fra Drammen! De ga han nemlig et gavekort på Parfloating i 40-årsgave.

“Den roen en får er så godt for kroppen”

“Jeg fikk opplevelsen i 40-årsgave av venner. Opplevelsen var nydelig. God kundeservice, behagelig og fine lokaler, og generelt en god opplevelse,” forteller Stig.

“Den roen en får med å bare ligge å flyte er så godt for kroppen,” sier han videre.

Nå? Blir du fristet til å prøve floating?

“Var litt skeptisk, men det er helt borte nå”

“Jeg sitter igjen med minner om en god opplevelse jeg ønsker å gjenta oftere. Hadde ikke prøvd det før, så jeg var litt skeptisk, men det er helt borte nå!” innrømmer en fornøyd Stig.

“Opplevelser er de beste gavene. De skaper gode minner som en kan leve lenge på. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv, det er flotte gaver,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener et unikt avbrekk fra hverdagen? Da vil parfloating være helt perfekt! Ta med deg kjæresten din og kjenn hvordan følelsen av vektløshet gjør at dere slapper av fra topp til tå i en avstressende flytetank. Velg om dere vil nyte opplevelsen i totalt mørke og stillhet, eller om dere vil ha stemningsfull musikk og stjernehimmel i taket. Uansett vil dette bli en herlig par-opplevelse!

  • En avstressende time for to i flytetank
  • Stress ned og nyt en unik velværeopplevelse
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les videre om Stigs opplevelse her >


Publisert

i

,

av