Stian (36) fra Sandnes – “Det har vært merkbare endringer på spillet mitt”

For alle som kjenner en golfelsker, vet man nok at det alltid finnes noe man kan jobbe med når man spiller golf. Kanskje trenger svingen en finjustering? Eller kanskje nærspill er noe man bør jobbe med? Eller kanskje man bare ønsker litt generell veiledning på hvordan man kan ta spillet til et nytt nivå? 

Kjenner du noen som passer beskrivelsen?

Da bør du gjøre som moren og søsteren til Stian (36) fra Sandnes! De ga han nemlig gavekort på opplevelsen Golfrunde med proff i julegave.

“En brobygger mellom oss søsken/halvsøsken, og mellom oss og pappa”

“Jeg fikk opplevelsen av min mor og min søster som julegave. Min far har fire barn som alle har tatt opp golfingen, og det har vært en brobygger mellom oss søsken/halvsøsken, og mellom oss og pappa,” forteller Stian og smiler.

“Jeg fikk gått 9 hull med hovedtrener Henning Lindanger på Sola Golfklubb. Det var en helt spesiell opplevelse!” fortsetter han. “Jeg fikk muligheten til å forklare tankeprosessen min i hvordan jeg angrep banen, og hva planene mine var.”

Jøss. Kanskje dette er årets bursdagsgave til samboeren min?

“Dette førte til at han fikk se nivået mitt. Som et resultat av dette kunne han gi meg instrukser og tilbakemeldinger som ikke bare passet nivået mitt, men som jeg kunne ta i bruk med en gang. Han viste enormt med kompetanse, og det har vært merkbare endringer på spillet mitt etter tankesettet han overførte til meg,” skryter Stian.

“Jeg sitter igjen med fornyet golfglede og økt selvtillit”

“Det beste jeg sitter igjen med etter opplevelsen er enda mer fornyet golfglede, og selvtilliten jeg har over å ha fått bedre mestring over spillet mitt,” sier han.

“Dette var en opplevelse jeg ikke hadde kjøpt til meg selv, fordi jeg ikke visste hvor utrolig mye jeg ville få ut av den!” innrømmer han. 

“Jeg trodde det ville ta for lang tid mellom slagene, og at jeg ville ha masse dødtid hvor jeg ikke fikk øvd på tilbakemeldingene fra proffen, men opplevelsen var over all forventning.”

Hva sier du? Er dette årets gave til golfspilleren i livet ditt?

“Jeg har anbefalt dette til alle de jeg golfer med. Dette har vært bedre for spillet mitt enn 7’er-wooden, og den er magisk,” legger Stian til avslutningsvis, og smiler så bredt at det nesten gjør vondt i kinna. ‘

Om opplevelsen

Vil du gi bort en fantastisk sportsopplevelse til en du er glad i? Overrask kjæresten, bestevennen, eller jubilanten med muligheten til å bli lært opp av en profesjonell golfer. Her får man gå en runde på 6-9 hull sammen med en proff, hvor man utvilsomt vil lære gode tips og triks. En uforglemmelig dag på golfbanen venter!

  • 1,5-2 timers spilling med en proff
  • 6-9 hull
  • Morsomt, krevende og lærerikt
  • Passer nybegynnere og mer erfarne spillere

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av