Stian (27) fra Horten fikk leirdueskyting i gave av sin bestevenninne – “Opplevelsen var over all forventning”

Kjenner du noen som er av den jaktinteresserte typen? Eller kanskje bare noen som liker å utfordre seg selv, og trives med å prøve nye ting? Da bør du gjøre som bestevenninnen til Stian (27) fra Horten! Hun overrasket han nemlig med et gavekort på opplevelsen Leirdueskyting for to til bursdagen hans!

Tror du Stian var like treffsikker som gaven han fikk?

“Følte oss fort trygge i å håndtere et relativt mektig objekt”

“Jeg fikk opplevelsen av min bestevenninne i bursdagsgave i fjor. Opplevelsen var over all forventning!” innleder Stian entusiastisk. “Både jeg og min bror liker å utforske nye sporter, og det er ikke alltid vi blir like solgt. Men denne gangen ble vi revet med.” 

“Instruktøren var veldig flink til å lære bort, og ga oss mange gode tips som var enkle å forstå. Vi følte oss fort trygge i å håndtere et relativt mektig objekt, og koste oss fra start til slutt. I mange sporter kan det være kjedelig å følge med på andres prestasjon, men her så var det minst like gøy å se andre prøve, som det var å skyte selv,” fortsetter han.

Hvem ville du tatt med deg på leirdueskyting?

“Kan ikke sammenlignes med å ligge i en grøftekant med løsskudd”

“Jeg sitter igjen med minnet av å kjenne på en ny type mestring, av en sport jeg aldri har prøvd før. Personlig har jeg militær erfaring, men dette ble noe helt annet,” sier Stian videre. 

“Rekylen og følelsen av å treffe en bevegelig lerdue er helt unik, og kan ikke sammenlignes med å ligge i en grøftekant med løsskudd, eller å skyte på blink. Det er ingen tvil om at vi kommer til å besøke dette stedet igjen, da det finnes muligheter for drop-in og leie av våpen, så lik linje som å dra på bowling eller golf,” smiler han.

Hmm… Kanskje dette gir inspirasjon til neste spontante date?

“Jeg er altfor dårlig til å prøve nye ting på egen hånd”

“Det å få en opplevelse i gave er noe jeg alltid ønsker meg. Jeg er altfor dårlig på å ta initiativ til å reise, eller prøve nye ting på egen hånd,” innrømmer Stian. “Derfor er det helt supert å bli ‘tvunget’ til å dra på ulike opplevelser.”

“Samtidig er det en ypperlig anledning til å bli bedre kjent med sine nærmeste, knytte bånd og opprettholde kontakt. Det å få masse saker og ting man bruker én gang, for så å bli støvet ned eller kastet, er verken bra for miljøet eller for kropp og sinn. Å få en opplevelse i gave er positivt på alle mulige måter,” legger han engasjert til.

Det har du helt rett i, Stian!

“Jeg er generelt ganske dårlig på å planlegge innkjøp av gaver, og ender ofte med å kjøpe noe på veien eller noen dager før. Å kjøpe en opplevelse til noen kan ofte føles vanskelig hvis man ikke kjenner personen godt nok,” resonnerer han. 

“Men, å gi et gavekort åpner mulighetene litt, og så fremt det er i nærområdet til personen du kjøper til, og også minner personen på å bruke det, så kan jeg love at gaven blir en stor suksess. Så ja, en opplevelse er noe jeg kan bli flinkere til å gi bort selv!” sier han avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er av den jaktinteresserte typen? Eller som tar en annerledes utfordring på strak arm? Da vil leirdueskyting for to være en spennende opplevelse! Gi bort en annerledes gaveopplevelse for to som kombinerer kraft og presisjon. Dette vil bli en underholdende dag med fullt fokus!

  • Kjenn kraften fra haglen når presisjonen settes på prøve
  • Erfaren instruktør
  • 25 skudd per person
  • Ingen forkunnskaper kreves

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av