Sten Tore (61) fra Hamar – “Fantastisk opplevelse med rush av adrenalin”

Det er nok mange som på et eller annet tidspunkt har drømt om å bli jagerflypilot. For de aller fleste blir det derimot bare med det: en drøm. Men visste du at det er mulig å la denne drømmen gå i oppfyllelse, uten at man må gjennomgå årevis med trening og en lang utdanning først? 

Bare spør Sten Tore (61) fra Hamar, som fikk gavekort på opplevelsen Fly F-16 simulator i 60-årsgave av sin forlovede!

Tror du 60-årsgaven ble en hit?

“Det beste var å rulle og loope med F-16!”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Fly F-16 simulator av min forlovede, som 60-årsgave. Det var en fantastisk opplevelse med rush av adrenalin,” forteller Sten Tore. 

“Det beste var å rulle og loope med F-16!” sier han entusiastisk.

Kjenner du noen som hadde digget å prøve seg som jagerflypilot?

“Minner om spenning og realisme”

“I ettertid sitter jeg igjen med minner om spenning og realisme, og god mottakelse av personellet på stedet,” fortsetter Sten Tore. 

“En opplevelse er en veldig fin gave til dem som alt, og som heller ønsker seg opplevelser. Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som alltid har drømt om å fly jagerfly? Da er et gavekort på Fly F16 simulator en utmerket gave! Med denne uforglemmelige opplevelsen vil gavemottaker få sette seg bak spakene og styre et F-16 jagerfly under takeoff, i luften og under landing. Dette er en gave som gir en realistisk og enestående følelse av hvordan det er å være jagerflypilot som aldri vil bli glemt!

  • En time i F-16 flysimulator
  • Opplev takeoff og landing
  • Dyktig instruktør veileder flyvningen
  • Opplev en virkelighetsnær følelse av å være jagerfly

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av