Sondre (30) fra Hokksund – “Bedre enn en presang”

Flertallet av oss har nok opplevd å ha vonde og stive muskler på et eller annet tidspunkt, av en eller annen grunn. Stillesittende arbeid eller feil belastning kan for eksempel gi såre, støle og slitne rygger. Den perfekte måten å hente seg inn igjen når man er sliten og stiv i kroppen er massasje. Da passer det jo ypperlig at en massasjebehandling passer for de aller, aller fleste.

Kona til Sondre (30) fra Hokksund overrasket han med et gavekort på spesialbehandling til hans 30-årsdag, og det var en gave som virkelig falt i smakk!

Hvem ville du gledet med en avslappende massasje?

“Følte meg ivaretatt som kunde”

“Jeg fikk opplevelsen av kona til min 30-årsdag,” sier Sondre innledningsvis. “Opplevelsen var god, og jeg ble tatt godt imot.” 

“Det beste med opplevelsen var følelsen av profesjonalitet, samtidig som jeg følte meg ivaretatt som kunde,” smiler han. 

Og er ikke det alfa-omega når man skal få en velværebehandling?

“Jeg følte trygghet og ro”

“I ettertid ser jeg tilbake på det som et positivt minne, hvor jeg lærte mye. Samtidig sitter jeg igjen med et minne der jeg følte trygghet og ro,” forteller han drømmende.

Sondre får spørsmål om hva han syns om det å gi en opplevelse i gave. “Det er bedre enn en presang, da dette var en gave som man husker! Man kan alltid gi en ting som gave, men det har lett for å bli glemt.”

Du kunne ikke hatt mer rett i det, Sondre!

Helt til slutt blir Sondre spurt om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv. Der er svaret klart: “Ja!”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener litt ekstra pleie og avkobling? Da vil et gavekort på Spesialbehandling være midt i blinken! Gi bort en deilig avslappende massasje eller en herlig ansiktsbehandling som vil gi mer energi og glød. Alle setter pris på tid til velvære og avslapning.

  • 50-60 minutters behandling
  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje
  • Uføres av en profesjonell spaterapeut

Les mer om opplevelsen her >