Solveig lærte masse om vin på hyggelig vinsmaking – “Berikende å dele en opplevelse med andre”

Kjenner du noen som kunne tenkt seg å lære litt mer om vin? Noen som liker å lære om ulike regioner, druer, og hvordan ulike vintyper fremstilles? Kanskje en venninne, søster eller forelder som liker kombinasjonen av gode smaker og læring? Da bør du gjøre som sønnen til Solveig – han ga henne nemlig gavekort på opplevelsen Vinkurs og smaking i bursdagsgave!

Får du inspirasjon til neste bursdagsgave nå?

“Har fått mye mer innsikt i vinens verden”

“Jeg fikk opplevelsen Vinkurs og smaking av min sønn i fødselsdagsgave.Det var et veldig interessant foredrag, og vi smakte på ni viner fra ulike steder,” forteller Solveig. 

“Jeg lærte masse, også om de forskjellige regionens druer og særpreg. Takket være opplevelsen har jeg fått mye mer innsikt i vinens verden, som det blir spennende å utforske videre på egen hånd. Så det anbefales!” sier hun og smiler bredt.

Frister det ikke med en tur inn i vinens verden?

“Det er berikende å dele en opplevelse med andre” 

“Jeg sitter igjen med minner om en interessant, lærerik og veldig hyggelig kveld med god stemning,” fortsetter Solveig.

“Jeg liker godt å heller få en opplevelse i gave enn noe materielt, og det er berikende at du også gjerne deler en opplevelse med noen andre,” innrømmer hun. “De fleste har jo det meste, eller ønsker å velge sine innkjøp selv.”

Jeg spør Solveig om hun kunne tenke seg å gi en opplevelse i gave selv. Kan du gjette hva hun svarer?

“Ja, absolutt! Det har jeg gjort ved flere anledninger, og det blir alltid godt mottatt,” avslutter hun, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som interesserer seg for vin og dens forskjellige smaker? Da vil et gavekort på vinkurs med smaking av franske eller italienske viner være helt perfekt! Her vil mottaker selv få velge tema. Overrask mor, far eller søsken med et dypp inn i vinens verden – det vil bli en herlig smaksopplevelse!

  • Velg mellom fransk eller italiensk vin som tema
  • Svært dyktig vinekspert leder vinkurset
  • Lær om klima, jordsmonn og druesorter
  • Smakstrening av relevante viner

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av