Sofia (25) fra Oslo – «Opplevelsen var helt nydelig»

Kjenner du noen som hadde fortjent et lite avbrekk fra hverdagens mas og kjas? Noen som hadde satt pris på muligheten til å nyte en liten getaway i hyggelige omgivelser? Hvor hygge og kvalitetstid var det eneste som stod i fokus? Da bør du gjøre som kjæresten til Sofia (25) fra Oslo, som ga henne gavekort på Hotellovernatting for to i bursdagsgave!

Hvem ville du unnet en hotellovernatting for to?

“Å kunne sove en hel natt uten forstyrrelser var helt perfekt”

“Jeg fikk gavekort på Hotellovernatting for to av min fine kjæreste til min 25-årsdag. Opplevelsen var helt nydelig,” innleder Sofia. 

“Vi har to hunder og en katt så det å bare fokusere på hverandre og kjærligheten enn fullt hus hjemme var helt perfekt, og det å kunne sove en hel natt uten forstyrrelser,” sier hun lattermildt.

Har du også firbeinte som vekker deg i løpet av natta?

“Jeg elsker å skape minner og oppleve ting”

“Jeg sitter igje med mange gode minner. God mat, fin utsikt, godt selskap og en morsom kveld. Vi var i en bursdag på kvelden også dro vi ut på byen. Da var det deilig å ha et hotell sentralt i byen å kunne komme tilbake til,” fortsetter Sofia.

“Jeg syntes det var veldig hyggelig, og jeg elsker å skape minner og oppleve ting. Så det å få en opplevelse i gave var helt nydelig. Jeg kunne virkelig tenke meg å gi bort en opplevelse selv. Det har jeg gjort før, og personer som får en opplevelse blir jo så glade,” avslutter hun med et stort smil.

Om opplevelsen

Hva med en liten getaway? Slå dere fri fra hverdagens rutiner, legg vekk mobil og oppvask, og dra på en miniferie sammen! Hotellovernatting skal være en tid uten bekymringer, hvor man ikke trenger å ofre en tanke til daglige gjøremål. Bare sjekk inn og pust ut. Ta med deg kjæresten på hotellovernatting og nyt en natt for to mens dere blir tatt godt vare på.

  • Hotellovernatting for to personer
  • En overnatting med frokost inkludert
  • En herlig miniferie venter!

Les mer om opplevelsen her >