Siri (28) fra Drammen ble dratt rett inn i en ny verden med gavekort fra YouWish

Hva om du kunne tre inn i en helt ny verden full av spenning og utfordringer? En verden hvor du må samarbeide med de du er sammen med for å finne en vei ut før tiden renner ut? Akkurat dette kan du faktisk gjøre med et gavekort på VR Escape Room!

Siri (28) fra Drammen kan skrive under på at det er en opplevelse som bør prøves, da hun fikk gavekort på VR Escape Room i julegave av broren sin og kjæresten hans.

Kjenner du noen som hadde digget å få prøve VR Escape Room?

“Teknologien er dødsbra”

“Jeg fikk gavekortet i julegave av broren min og kjæresten hans. Det var veldig gøy å gjøre noe annet enn man ellers gjør, og jeg ble tvunget litt ut av komfortsonen,” starter Siri. “Stedet var veldig kult og gjennomført. VR-opplevelsen var bra. Man blir dratt rett inn i en ny verden og teknologien er dødsbra.”

“Man får en skikkelig mestringsfølelse når man skjønner hvordan man løser oppgavene. Et lite minus for at brillene til tider svartnet i noen sekunder,” fortsetter hun.

“Det aller beste var å gjøre noe sosialt utenom det vanlige,” legger hun til..

Det er vel noe vi alle kan være enige i, eller hva?

“Helt konge å få en opplevelse i gave”

“Jeg sitter igjen med minner om en kul og gjennomført opplevelse jeg normalt ikke ville valgt å gjøre selv,” innrømmer Siri. “Det er helt konge å få en opplevelse i gave. Jeg elsker å gjøre litt annerledes ting, og det er viktigere for meg å sitte igjen med minner enn ting.”

Nå? Får du inspirasjon til årets julegaver?

Siri får spørsmål om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv. Hun trenger ikke lang betenkningstid.

“Absolutt. Det viktigste er å finne riktig type opplevelse til riktige folk. Det er så mange muligheter, så det vil alltid være opplevelser som folk setter pris på,” sier hun avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter noe gøy å gjøre med vennegjengen din? Overrask med en VR Escape Room opplevelse! Virtual Reality tar opplevelsen til et helt nytt nivå – her vil man virkelig få kjenne på spenningen av å spille seg ut av rommet på tid. Ta med deg en god venn, familie eller kollegaer og gjør dere klare for en opplevelse utenom det vanlige!

  • Velg mellom flere forskjellige Escape Rooms
  • En unik opplevelse i en virtuell verden
  • Samarbeid for å løse gåtene

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av