Sigrid (24) fra Ålesund koste seg på hotell med bestevenninnen – “Helt prima”

Det skal ikke mye til for å få en feriefølelse uten å måtte krysse landegrenser. En hotellovernatting i eget land – eller i egen by – gjør utrolig mye når man kunne tenke seg en liten pause fra hverdagen. Bare det å få sove i en seng man ikke sover i hver natt i flotte og behagelige hotellomgivelser gjør utrolig mye.

Bare spør Sigrid (24) fra Ålesund! Hun fikk et åpent gavekort i julegave av BISO i fjor, og valgte å bruke det på en herlig hotellovernatting sammen med en god venninne.

Høres det fristende ut med en hotellovernatting?

“Den perfekte anledning til å benytte gavekortet på!”

“Jeg fikk opplevelsesgavekortet i julegave fra BISO (BI Student Organisation), da jeg hadde verv i den nasjonale ledelsen i studentforeningen. Opplevelsen var helt fantastisk,” innleder Sigrid. 

“Jeg brukte gavekortet til å booke en hotellovernatting for to på Hotel Brosundet i Ålesund. Jeg og min bestevenninne har lenge snakket om å booke oss inn på hotell i forbindelse med lanseringen av boken House of Flame and Shadow av forfatteren Sarah J. Maas. Ettersom at den ble lansert nå i januar, var dette den perfekte anledning til å benytte gavekortet på!” fortsetter hun. 

Kvalitetstid med en god venninne på hotell – kan det bli bedre?

“Ble møtt med velkomstkort og sjokolade”

“For to leseglade jenter var Hotel Brosundet helt prima, med en avslappende atmosfære og mange fine sittegrupper. Vi ble ønsket velkommen av et superhyggelig og serviceinnstilt personell, og vi ble møtt med velkomstkort og sjokolade når vi sjekket inn på rommet,” sier hun. 

“Hotellet ligger veldig sentralt i Ålesund sentrum, så vi benyttet muligheten til å rusle bort til vår favorittrestaurant Zuuma for en tidlig middag etter innsjekk, og til Anno for pizza utpå kvelden,” fortsetter Sigrid.

En herlig getaway uten å måtte forlate byen, sa du? Ja takk!

“Det beste med opplevelsen må være helheten”

“Det er vanskelig å peke ut en konkret ting som var det beste med opplevelsen. Jeg tror det må være helheten – det å få sette seg ned i hver sin godstol med boken vi begge har ventet på i nesten 2 år, nyte god mat og godt selskap,” forteller hun videre med et smil.

“Jeg sitter igjen med gode minner om latter, glede, god mat og godt selskap. Det å få opplevelser i gave er helt supert, spesielt opplevelser jeg kan dele sammen med andre!”

Jeg spør Sigrid om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv. Svaret kommer rakst. “Ja, det er helt sikkert!”

Om opplevelsen

Hva med en liten getaway? Slå dere fri fra hverdagens rutiner, legg vekk mobil og oppvask, og dra på en miniferie sammen! Hotellovernatting skal være en tid uten bekymringer, hvor man ikke trenger å ofre en tanke til daglige gjøremål. Bare sjekk inn og pust ut. Ta med deg kjæresten på hotellovernatting og nyt en natt for to mens dere blir tatt godt vare på.

  • Hotellovernatting for to personer
  • En overnatting med frokost inkludert
  • En herlig miniferie venter!

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av