Sara (31) fra Hvam fikk en avslappende getaway i 30-årsgave – “Et avslappende sted å bare ‘kunne være’”

Kjenner du noen som fortjener å komme seg litt bort? Noen som fortjener en pause fra hverdagens mas og kjas? Noen som hadde satt pris på en mulighet til å koble av i flotte og behagelige omgivelser? Da bør du gjøre som vennene til Sara (31) fra Hvam! Da de skulle finne 30-årsgave til henne, valgte de å gå for et gavekort på opplevelsen Sparesort weekend fra YouWish.

Hvem ville du gledet med et gavekort på Sparesort weekend?

“Et avslappende sted å bare ‘kunne være’”

“Jeg fikk opplevelsen av noen venner i 30-årsgave. Opplevelsen var veldig fin. Sparesortet var et behagelig sted å kunne tilbringe et par netter, med et hyggelig personale!” innleder Sara entusiastisk.

“Det beste var spaavdelingen. Den var ren, og et veldig avslappende sted og bare ‘kunne være’,” fortsetter hun. “For en som elsker å bade, sitter jeg igjen med minner om spaavdelingen og hele den opplevelsen.”

Høres ikke det nydelig ut?

“Vi mennesker er ofte dårlige til å unne oss selv litt i hverdagen”

“Å få en opplevelse i gave er helt supert! Vi mennesker er ofte litt dårlige til å unne oss selv litt i hverdagen, og da er det jo supert at det finnes opplevelser å gi i gave,” innrømmer Sara.

“Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave. Mulig det blir en ny tur til høsten når været er litt stusselig,” legger hun til avslutningsvis med et glimt i øyet.

Om opplevelsen

Føles det noen ganger skremmende å komme opp med nye date ideer for å imponere din bedre halvdel? Hva med en herlig kombinasjon av blafrende stearinlys, deilig frokost og ro til sjelen? Hvis det er én ting par kan være enige om, er det at begge kan trenge litt ekstra tid til velvære og hverandre. En sparesort weekend for to er derfor den perfekte gave for kjæresteparet!

  • Sparesort weekend for to
  • Smaksrik frokost inkludert
  • Innbydende spa avdeling
  • Behagelig atmosfære

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av