Rosie (21) fra Oslo – “Det beste var følelsen av å være på ferie i egen by”

La oss være ærlige her: frokost smaker aldri så godt som på hotell. Det er bare noe helt eget ved å komme til en stor frokostbuffet med et bredt spekter av bakevarer, pålegg, frokostblandinger, frukt, og deilig drikke – både varm og kald. Jeg vet ikke akkurat hva det er, men hver gang jeg starter dagen med hotellfrokost, blir hele dagen enda litt bedre. 

Er du ikke enig?

En som er enig er Rosie (21) fra Oslo, som fikk gavekort på Hotellfrokost for to i julegave av sin mor.

“Vi fikk anledning til å leke turister”

“Jeg fikk opplevelsen i julegave av min mor til meg og kjæresten etter å ha vist henne YouWish.no.

Det beste var atmosfæren og følelsen av å være på ferie i egen by,” innleder Rosie. “Vi er begge glad i hotellfrokost og reising, så vi fikk anledning til å ‘leke turister’ med en koselig frokost.” 

“Det var også et godt utvalg av mat, så vi reiste derfra mette og fornøyde. Personalet var i tillegg svært vennlige, og prosessen med å bekrefte vår bestilling gikk fort og enkelt,” fortsetter hun med et smil.

“I ettertid sitter jeg igjen med minner om en god start på sommerferien. Jeg og kjæresten henter ofte TooGoodToGo fra hotellfrokoster, og vet nå at dette er et hotell med god frokost som vi gjerne henter fra (når det blir mulig). Vi kunne også tenke oss å dra dit igjen og ta en hotellfrokost i ny og ne,” innrømmer hun.

Er det bare jeg som begynner å bli sulten?

“Jeg har ikke plass til flere klær eller ting”

“Å få en opplevelse i gave passet meg perfekt! Jeg trenger ikke, og har ikke plass til, flere klær eller ting. I tillegg er jeg glad i eventyr og opplevelser, og viste derfor denne nettsiden til bekjente for å gi dem ideer til hva de kan gi i julegave,” sier hun berømmende.

“Det er ingen tvil om at jeg også kommer til å kjøpe opplevelser til andre fra YouWish! I tillegg til dette er jeg også en student som vil utforske byen jeg har flyttet til, og opplevelser gir meg muligheten til å utforske steder jeg ellers ikke ville tenkt på,” fortsetter hun.

Det har du helt rett i, Rosie!

“Jeg kunne definitivt tenkt meg å gi bort opplevelser i gave selv. Jeg har allerede gått gjennom nettsiden ved flere anledninger for å finne ideer til bekjente, og samtidig funnet opplevelser jeg kunne gitt meg selv i gave. Alt i alt er det en enkel og rask prosess, til en rimelig pris!” avslutter hun, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Vil du skjemme bort en god venn eller verdens fineste pappa? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på opplevelsen Hotellfrokost for to? Frokost er dagens viktigste måltid, og man kan ikke få en bedre frokost enn den man får på hotell. En stor frokostbuffet med ferske rundstykker, nystekt bacon, luftig eggerøre og ferskpresset appelsinjuice venter. Denne opplevelsen vil garantert gi gavemottaker en god start på dagen!

  • En deilig hotellfrokost for to
  • Stort utvalg av god mat og drikke
  • Nyt kvalitetstid og et deilig avbrekk fra hverdagen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av