Ronny (46) – «Jeg gliser bare jeg tenker på følelsen av å sitte bak rattet på en så rå bil.»

“Opplevelsen var helt rå! Bare lyden jeg hørte når jeg trykket på startknappen var helt sinnsyk. Skikkelig morro!» Ja… Ronny Amundsen fra Hokksund snakker om hvordan det føltes å sette seg inn i en bad-ass supersportsbil! Han fikk nemlig opplevelsen, “Kjør Lamborghini” i bursdagsgave av sin kone.

Kjenner du en bilentusiast som ville hatt gleden av en opplevelse som dette?

Over all forventning

«Det beste med det hele må være den adrenalinfylte følelsen jeg fikk kjenne på, av så mye hestekrefter,” forteller en entusiastisk 46-åring. Han fortsetter å fortelle at kona var med for å filme og dokumentere det hele. «Vi var ute i god tid, men registreringen gikk raskt unna så det gikk over all forventning. Vi ble møtt av en hyggelig instruktør som informerte effektivt og greit,” sier Ronny.

Hvordan tror du selve kjøringen gikk?

Vanvittig morro

Smilet til Ronny går fra øre til øre da han sier, “jeg gliser bare jeg tenker på følelsen av å sitte bak rattet på en så rå bil. Sinnsyke krefter og vanvittig morro. Dette blir ikke siste gangen!”

“Jeg ble positivt overrasket over hvor enkelt alt gikk for seg med en gave som dette,” sier Ronny. “En opplevelse er noe jeg vil huske for resten av livet, så det at kona mi ga meg denne gaven er jeg så glad for. Dette er en opplevelse jeg forteller om til familie og venner, og noe jeg definitivt kommer til å gi bort selv,» avslutter han.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Kjør Lamborghini vil være den perfekte gaven for bror, far eller onkel som lenge har drømt om en kjøretur full av testosteron!

  • 5 minutter effektiv kjøring i en rå Lamborghini Huracan
  • En akselerasjonstest og en slalåmløype på lukket bane
  • 0-100 km/t på litt over 3 sekunder
  • 20 minutter til sammen med briefing, teori og kjøring

Les mer om opplevelsen her.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *