Richard (50) fra Hønefoss fikk prøvefly et småfly – “Helt enestående”

Få ting gir en bedre mestringsfølelse enn å få fly selv i et ekte motorfly, men for de aller fleste som drømmer om det forblir det akkurat slik: en drøm. Kollegaene til Richard (50) fra Hønefoss, derimot, sørget for at drømmen ble oppfylt da de ga han et gavekort på Pilot for en dag til 50-årsdagen!

Tror du Richard mestret flyturen?

“Opplevelsen var helt enestående”

“Jeg fikk denne gaven av mine gode kollegaer i forbindelse med min 50-årsdag. Opplevelsen var helt enestående,” sier Richard innledende, og smiler fra øre til øre.

“Noe av det beste med opplevelsen var å fly over kjente steder i Oslo, og at jeg fikk styre flyet store deler av turen,” fortsetter han.

Kjenner du noen som hadde elsket å få Pilot for en dag i gave?

“Dette har jeg lyst til å gjøre igjen”

“Minnene jeg sitter igjen med i etterkant, er at dette har jeg lyst til å gjøre igjen!” innrømmer han entusiastisk. “I tillegg var piloten svært dyktig og vi hadde en god prat under hele flyturen.”

“En opplevelse er den perfekte gave, spør du meg. Man sitter igjen med alle de gode minnene for alltid. En slik opplevelse er noe jeg definitivt kunne gitt til noen i gave selv,” sier Richard avslutningsvis, og drømmer allerede om neste flytur.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Pilot for en dag gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. 30 minutter i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av