Reidun (50) fra Rørvik lot seg imponere av Telemarkskanalen

Kjenner du noen som setter pris på historie og kultur? Noen som kunne tenke seg en sommeropplevelse som virkelig vil gi et minne for livet? Da bør du gjøre som Reidun (50) fra Rørvik! Hun vant nemlig et gavekort fra YouWish, og valgte å bruke det på den uforglemmelige opplevelsen Kanalcruise med hotell.

Er ikke det tidenes sommerferie?

“Jeg ble overlykkelig”

“Jeg vant et gavekort på 5000 kroner fra et firma som heter LIC Scadenta. De leverer forbruksvarer til tannlegebransjen, og hadde en utlodning på Tannlegeforeningens landsmøte høsten 2022. Jeg ble overlykkelig, og har spekulert lenge på hva jeg skulle bruke gavekortet til,” starter Reidun.

“Det ble søkt på mange opplevelser på nettsiden til YouWish, og jeg så meg ut kanalturen på Telemarkskanalen. Det hadde jeg veldig lyst til, men det er jo langt fra Trøndelag, så jeg måtte få noen til å bli med meg. I tillegg måtte det jo passe å reise såpass langt,” fortsetter hun.

Delt glede er dobbel glede, eller hva?

“Så da jeg dro på ferie i sommer, tok jeg med meg gavekortet og spurte min svigerinne i Horten om hun ville bli med. Hun ble minst like lykkelig som jeg ble da jeg vant gavekortet, og sa at hun hadde drømt om en slik tur i årevis!” sier hun videre med et stort smil. 

“Vi storkoste oss hele tiden”

“Det var en helt utrolig fin tur! Vi storkoste oss hele tiden, fra vi dro fra Horten, og til vi var tilbake dagen etterpå,” innrømmer hun. “Det mest unike var jo selvsagt turen med kanalbåten, gjennom de spektakulære slusene.”

“Men den middagen vi spiste på Norsjø hotell på kvelden kommer jeg heller aldri til å glemme. Og alle de kjempehyggelige folka som jobbet på hotellet! Fra vi kommer inn døra og til vi drar føler vi oss så velkomne,” gliser hun.

Det er akkurat slik det skal være når man er på ferie, Reidun!

“Vi møtte så mange trivelige folk”

“Jeg sitter igjen med masse gode minner både fra kanalbåtturen, Norsjø Hotell, og bilturen vi tok i nærområdet dagen etterpå. Lindheim Ølkompani anbefales, likeså Nyhus Gard og Hørte Dampfarveri,” anbefaler hun. 

“Telemark er nydelig, og vi møtte så mange trivelige folk. Det hjelper jo selvsagt å ha med seg en supersnill svigerinne, og det er det jo ikke alle som har,” legger hun lattermildt til. 

En gave som lar deg gjøre noe du aldri ville gjort ellers

“Det er veldig fint å få en opplevelse i gave! Det er ikke sikkert at noen av oss hadde prioritert å ta en slik kanaltur med overnatting hvis ikke jeg hadde vunnet dette gavekortet, og nå har vi masse trivelig å tenke tilbake på,” sier Reidun.

“Jeg skal absolutt vurdere å kjøpe et slikt gavekort til noen andre når det dukker opp en anledning!” sier hun avslutningsvis, strålende fornøyd med en hyggelig tur – og en hyggelig svigerinne.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil gi et hyggelig sommerminne? Da er Kanalcruise med hotell et flott gavealternativ! Gi bort en opplevelse på den vakre Telemarkskanalen i en ærverdig kanalbåt med en behagelig hotellovernatting. Dette er en opplevelse med både flott natur og historisk sus – perfekt for to som vil oppleve vakkert landskap mens livet om bord nytes på sitt beste.

  • En overnatting i dobbeltrom for to
  • Deilig frokost inkludert
  • Ca. tre timers kanalcruise på Telemarkskanalen
  • Opplev Telemark på unikt vis

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av