Ragnar (64) fra Lommedalen fikk en uforglemmelig julegave av kona – “Da fikk jeg litt prestasjonsangst”

Du trer inn i kabinen på flyet som skal ta deg på ferie eller hjem på besøk til familien. Flyvertinnen ønsker deg velkommen med et vennlig smil, og i øyekroken skimter du at døren til cockpiten er åpen. Du klarer ikke å la være, så du titter kjapt inn på de utallige knapper og blinkende lysene der inne. Piloten og andrepiloten ser interessen på ansiktet ditt og smiler høflig. Dette er vel en situasjon de aller fleste av oss har vært i på et eller annet tidspunkt, eller hva? Men har du noen gang lurt på hvordan det hadde føltes å sitte i cockpiten, og faktisk være den som har ansvaret for spakene under flyvningen?

Ved å gjøre som kona til Ragnar (64) fra Lommedalen blir denne muligheten en realitet! Hun ga nemlig mannen sin et gavekort på Pilot for en dag i julegave.

Tror du julegaven ble en hit hos Ragnar?

“Med en Widerøe-pilot bak spakene kunne det ikke blitt bedre”

“Jeg fikk gavekort på Pilot for en dag i julepresang av kona, som nesten var blitt glemt av,” starter Ragnar lattermildt. “Noe av det beste med opplevelsen var spenningen før avreise: Hvordan er det å sitte i et så lite fly, føles det utrygt eller ubehagelig?” 

“Det var imidlertid ingen grunn til å bekymre seg, og turen hadde stor ‘underholdningsverdi’. Med en Widerøe-pilot bak spakene kunne det ikke blitt bedre! I tillegg var det veldig moro å sitte foran i stedet for å være passasjer i et rutefly,” forsikrer han. 

Det liker vi å høre, eller hva?

“Skal eg ut og se nå?”

“Underveis spurte jeg piloten om vi kunne ta en tur over Lommedalen. Det var ikke noe problem og vi fikk en 360 graders sving over sentrale deler. Det medførte følgende SMS utveksling med kona,” sier han, og viser frem mobilen med et smil.

“Faktisk så fikk jeg lyst til å ta en tur til”

“Det hele ble en større opplevelse enn jeg tenkte, faktisk så jeg fikk lyst til å ta en tur til,” innrømmer han.

Jeg spør Ragnar om hva han syns om det å få en opplevelse i gave, og han nøler ikke med å svare. 

“Overraskende, trodde kanskje et gavekort på Pilot for en dag ble litt for mye utenfor komfortsonen. Helt ærlig trodde jeg faktisk at jeg måtte fly flyet det selv, dog med veiledning. Da fikk jeg litt ‘prestasjonsangst’,” ler han, og rister på hodet av seg selv. “Det viste seg derimot å være helt uten grunn!”

Kjenner du noen som hadde kost seg like mye som Ragnar?

En gave som inspirerer

“Det tok bare 2 dager etter at turen var gjennomført før vi sammen med noen venner bestemte oss for å gi Pilot for en dag i 60-årsgave til en som fyller nå i oktober,” fortsetter Ragnar.

“For øvrig er en opplevelse som gave et utmerket alternativ til de som ‘har alt fra før’,” sier han avslutningsvis og gliser fra øre til øre.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Pilot for en dag gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. 30 minutter i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av