Petter (24) fra Oslo koste seg med en ekstra god frokost på hotell – “Det var nesten frelsende!”

Finnes det egentlig noe bedre enn en klassisk hotellfrokost? Med en buffet bestående av et bredt utvalg bakevarer, pålegg, egg og bacon, frokostblandinger, ferskpresset kaffe, frisk juice, og mye mer mener jeg oppriktig at starten på dagen ikke kan bli bedre. Det er nemlig en spesiell følelse som også følger med hotellfrokost, som gir deg en ekstra god start på dagen. 

Frister det med en deilig hotellfrokost?

Det gjorde det hvert fall for Petter (24) fra Oslo, som fikk gavekort på Hotellfrokost for to i julegave av sine foreldre.

“Det litt nære, nesten intime var et høydepunkt”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen i julegave av mine foreldre. Det var veldig koselig, og en kjekk start på dagen – det litt nære, nesten intime var et høydepunkt!” innleder Petter med et stort smil.

«Jeg sitter igjen med gode minner om en fin og god frokost med samboeren midt oppi en travel hverdag,” fortsetter han.

Kjenner du noen som hadde satt pris på en hotellfrokost?

“Nesten frelsende!”

Jeg spurte Petter om hva han syns om det å få en opplevelse i gave, og svaret kom umiddelbart. “Det var nesten frelsende! Vi jublet faktisk,” innrømmer han lattermildt.

“En opplevelse er absolutt noe jeg kunne tenke meg å gi bort i gave selv,” avslutter han.

Om opplevelsen

Vil du skjemme bort en god venn eller verdens fineste pappa? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på opplevelsen Hotellfrokost for to? Frokost er dagens viktigste måltid, og man kan ikke få en bedre frokost enn den man får på hotell. En stor frokostbuffet med ferske rundstykker, nystekt bacon, luftig eggerøre og ferskpresset appelsinjuice venter. Denne opplevelsen vil garantert gi gavemottaker en god start på dagen!

  • En deilig hotellfrokost for to
  • Stort utvalg av god mat og drikke
  • Nyt kvalitetstid og et deilig avbrekk fra hverdagen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Stikkord: