Per Asle (60) fikk gavekort på Romantikk på sparesort i 60-årsgave – “Vi kosa oss veldig”

Alle trenger litt kvalitetstid tid med sin kjære i hverdagen til tider. Spesielt ettersom at hverdagen er full av daglige gjøremål, ærender og jobb, som gjør det vanskelig å sette av tid til hverandre. Og det finnes lite som er mer romantisk enn en tur på spahotell med musserende i glasset. 

Eller hva? 

Bare spør Per Asle (60)! Han fikk nemlig gavekort på Romantikk på sparesort i 60-årsgave av sine storebrødre, og kunne nyte noen herlige dager med sin kjære.

“Det var nydelig i spaet”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Romantikk på sparesort i 60-årsgave av mine to storebrødre,” sier Per Asle innledningsvis.

“Vi kosa oss veldig, og det var nydelig i spaet. Jeg sitter igjen med en god og varm kropp og gode minner,” fortsetter han.

Hvem ville du unnet en getaway på spahotell?

“En ny og bra ting”

“Å få en opplevelse i gave er en ny og bra ting når man kommer opp i min alder. Jeg kunne gjerne gitt bort denne opplevelsen i gave selv!” legger han til og smiler fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter den perfekte getaway for deg og kjæresten? Eller kjenner du noen som har lyst til å tilbringe kvalitetstid med hverandre? Overrask din kjære, jubilantene eller de nygifte med en romantisk overnatting på sparesort i nydelige omgivelser! En natt på hotell med spa og tid til å pleie kjærligheten er noe alle setter pris på.

  • En overnatting på flott dobbeltrom for to
  • Nyt middag på kvelden og frokostbuffet på morgenkvisten
  • Entré til lekker spaavdeling og basseng inkludert
  • Spabehandling er ikke inkludert, men kan bestilles

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av